
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Jana w. (wolf) ID 7096 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Jedlé muchotrávky[ recept č. 1577 zo dňa 7.6.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY 8 vajec,2ks taveného syra,2PL majonézy,1ČL horčice,2 malé cibule,4strúčikycesnaku,petržlenová vňať,mleté čierne korenie,soľ,4 paradajky,8 šalátových listov POSTUP PRÍPRAVY 1)Vajcia uvaríme natvrdo,necháme vychladnúť a olúpeme.Rozdrobené žĺtky vymiešame s taveným syrom,majonézou a horčicou,pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu,pretlačený cesnak,soľ,korenie.Vydlabané polovičky vajec naplníme touto zmesou. 2)Umyté paradajky priečne prekrojíme,dužinu vyberieme.Vydlabané polovice paradajok nechámeodkvapkať hore dnom,potom ichako klobúčiky položíme na naplnené vajcia a ozdobíme bodkami z majonézy. 3)Väčší tanier vyložíme umytými šalátovými listami a na ne naaranžujeme vajcia-muchotrávky.Posypeme posekanou petržlenovou vňaťou. Časprípravy:15minút Čas varenia:8 minút |