. .. .. .. .. .. .
. .

Snehovy ribezlovy kolac . - RECEPT 15667

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 11394 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)


Snehovy ribezlovy kolac .


[ recept č. 15667 zo dňa  ]


Snehovy ribezlovy kolac .


POTREBNÉ PRÍSADY

CESTO :4 vajcia- ked su velkost "S" davam 5 vajec , 100g masla, 130 g praskoveho cukru, 1 vanilkovy cukor, 200 ml mlieka, 400g hrubej muky,alebo polohrubej muky-je jemnejsi, 1 kypriaci prasok do peciva. \\r\\n\\r\\nKREM : 1 kg ribezli, 250 g praskoveho cukru, 4-5 kavovych lyziciek maizeny, sneh zo 4 (5) bielkov.

POSTUP PRÍPRAVY

Zltky zmiesame s cukrom , pridame zmaknute maslo a miesame do penista. Potom pridame mlieko a muku s kypriacim praskom do peciva. Cesto rozotrieme na vymasteny , pomuceny plech.\\r\\n\\r\\nOcistene , umyte a dobre odkvapkane ribezle premiesame so zmesou maizeny a praskoveho cukru- pripravime si to zvlast v miske, potom pridame tuhy sneh. Zmes rovnomerne rozotrieme na pripravene cesto a dame do rozohriatej rury piect. Pecieme pomaly pri strednej teplote. Ja peciem pri teplote 150 °C-45 minut.\\r\\n\\r\\nPoznamka: Ak pouzijete zavarane ribezle , do kremu dajte menej cukru.\\r\\n\\r\\nKolacik odporucam je stavnaty, rychly, jednoduchy. Vyborne osviezenie na horuce dni.Najdete ho v Receptoch zo zivota c.4.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Vymiesame zltka s pras. a vanilkovym cukrom
Pridame maslo...
....mlieko...
...muku s kypriacim praskom.... Zakazdym vzdy premiesame
Pripravime si praskovy cukor so solamilom, podla receptu. Umyte ribezle a vyslahame tuhy sneh.
Do ribezli dame praskovy cukor so solamilom.
Pridame tuhy sneh a premiesame
Dame na pripravene cesto
A sup do rury...
A upeceny kolacik.... Dobru chut )))))


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Poschodová čokoládová | Snehovy ribezlovy kolac . | Barbie pre Julinku ;-) >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Martina Ď. (MartinaD) ID 55322 (1.2.2012, 16:13)
Naozaj dobry :-) Hrubu muku som nemala, dala som polohrubu a mala som len pol kila ribezli, doplnila som ich teda zavaranymi cucoriedkami :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Mirka S. (mimkaa10) ID 60061, mimibazar.sk/mimkaa10 (7.8.2011, 18:00)
Neskutočne výborný koláčik. (Y) Robila som presne podla receptu, nemala som toľko ríbezlí, tak som pridala aj čosi z čučoriedok a výsledok bol fantastický, dakujem za super receptík (clamp) :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Gladys R. (Daisinka) ID 3923, mimibazar.sk/daisinka (14.7.2009, 16:14)
Skusali sme dali sme poctive kilo ribezli je super osviezujuci mozno do piskoty by som dala polohrubu muku ale inak hned zmizol (L) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Miroslava P. (mimado) ID 11394, mimibazar.sk/mimado (16.7.2009, 20:46)
Som rada , ze chutil :-) :-) :-). Ja HO IDEM AKURAT OPAT ROBIT... ak bude cas aj pofotim postup.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu