
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
TORTY |
alena č. (alustek) ID 39585 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Kakaovo-šľahačková tortička[ recept č. 15512 zo dňa 22.6.2009 ] PRO INSPIRACI ![]() POTREBNÉ PRÍSADY kakaový korpus, krém z bielej čokolády, šľahačkový krém so stužovačom šľahačky POSTUP PRÍPRAVY inšpirácia na víkendovú rýchlovku :-) |
yveta m. (študentka) ID 90145 (23.6.2009, 8:59) |
No Alenka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | alena č. (alustek) ID 39585 (23.6.2009, 10:51) |
Ahoj Yvetka ![]() Veľká vďaka za toľké slová chvály. Občas si zakreujem a táto trubičková metóda sa mi zapáčila, lebo ju budem používať na poťahované poschodové torty, ktoré chcem naplniť ovocnou želatinou nezáleží či jogurtovou alebo čírou /poprípade ľahším šľahačkovým krémom/ .......v tých dierkach to parádne vydrží aj na spodnom poschodí ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (23.6.2009, 8:44) |
Alenka,no ty si ale velkaaa sikulka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | alena č. (alustek) ID 39585 (23.6.2009, 10:44) |
Martinka ďakujem ti veľmi pekne ![]() A od "oka" si trúfam, ked tortička ostáva doma a nikomu ju nejdem venovať a ked nič nevážim, tak ako na potvoru to najlepšie dopadne! ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | alena č. (alustek) ID 39585 (23.6.2009, 8:11) |
Ďakujem veľmi pekne... Postup žiaľ nestíham fotiť ![]() ![]() Korpus som robila v piatok zaspávajúc o polnoci systémom "přimněřene" ... takže na 5 vajec do 26 cm formy som odhadom nahádzala cca 250 g kryšt. cukru, 2dcl oleja, tak isto aj vlažnej vody, asi 4 lyžice kakaa som najprv rozpustila v troche rumu-tak vyzerá cesto viac kakaovo ![]() Na druhý deň som korpus rozkrájala na 4 časti ( korpus sa lepšie krája, keď sa viac hodín nechá odpočívať). Spodnú som nechala vcelku a ostatné tri som naraz predierkovala kovovou trubičkou na šamrole. Pekne po celej ploche /žiaľ nemám nafotené ![]() ![]() ![]() Snáď to bude zrozumiteľné... ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | hana h. (hankazk) ID 90615 (22.6.2009, 23:46) |
je velmi pekná... ![]() aj ja by som pristala na postup.. ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | vladimíra O. (vlaďka89) ID 26755 (22.6.2009, 16:40) |
![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Dr. Zdenka P. (zdenka131) ID 12491 (22.6.2009, 16:03) |
torta vyzerá perfektne, prosím si recept. Ďakujem |
ODPOVEDAŤnahlásiť |