
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
|
|
MLETÉ MÄSO |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 45 návštěvníkov)Lasagne s masom - geniálne[ recept č. 15479 zo dňa 21.6.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 16 ks lasag.plátov, 500 g ml.masa /najlepšie hov+brav/, trošku oleja, 2 veľké mrkvy, 4 strúčiky cesnaku, 1 stredný rajč.pretlak /caa 115g/, 1,5 dcl kečup, soľ, vegeta, pizza korenie, oregano, štipka ml.korenia, caa 30- 35 dkg aidam Bešamel: 1 l mlieka, 1 PL maslo, 3 PL hl.múka, 1 pochúťková smotana, soľ, vegeta, biele korenie, štipka ml.mušk.oriešku - maslo a strúhanka na vymastenie a vysypanie pekáčika POSTUP PRÍPRAVY - tak tieto lasagne milujú moje deti OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() Pripravíme masko: - na troške oleja podusíme maso, potom pridáme na hrubo nastrúhanú mrkvu, podlejeme troškou vody a dodusíme. Pred koncom pridáme pretlačený cesnak, soľ, vegetu, oregano a pizza korenie, nakoniec pridáme rajč.pretlak a kečup. Hotovo. Ja dochucujem všetko až na konci, pretože chute korenín sú potom výraznejšie a netreba ich dávať vo veľkom množstve. ![]() Bešamel: - opražiť 1 PL múky na masle, zaliať miekom polovicou mlieka a do zvyšného primiešať smotanu a ost.múku, a primiešať do omáčky, nakoniec koreniny, necháme zovrieť /múku pridávam všade zarovno polievkovej lyžice/ ![]() - do pekáčika vrstvíme - prvá vrstva bešamel, 4 pláty neovarených lasagní, bešamel, maso, trochu strúhaného syra, 4 pláty lasagní, bešamel, maso, syr .. atď. Vzniknú nám 4 poschodia, nakoniec navrch nastrúhame všetok zostávajúci syr ![]() - asi takto by to malo vyzerať.... /ak by sa Vám zdalo, že tekutiny je málo, nevadí - podlejte trošku vodou, cestoviny toho vypijú dosť, netreba sa báť/ Rúru si predhrejeme na 175 stupňov, pekáčik zakryjeme alobalom a dáme piecť na asi 40-50 min. ![]() - chvíľu pred dopečením dáme alobal dolu a necháme dopiecť .... ![]() - a papáme :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
![]() | Jana S. (jansam) ID 243759 (3.10.2014, 18:57) |
![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (17.7.2014, 14:39) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Andrea S. (judama) ID 32160 (16.7.2014, 20:14) |
určite vyskúšam, ďakujem... ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
galina v. (GalcaV) ID 212509 (8.9.2011, 19:24) |
mnam ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Martina P. (Mata406) ID 48300 (9.9.2011, 18:14) |
Ďakujeem ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Peter D. (diffie) ID 191801 (upravené 7.11.2011, 16:11) |
Niekedy byva problem s nepredvarenymi cestovinami. Treba ich skutocne dobre prelievat omackou, inak po krajoch obschnu. Je mozne ich aj trochu predvarit. Inak paradny recept. Ja som ich skusal uz davnejsie podla receptu, ktory je tu http://www.kajman.net/recepty/cestovinove-recepty/59-lasagne-s-kuracim-maesom |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Anna I. (anna1) ID 15757 (14.10.2010, 22:40) |
Včera som ich robila a len sa zaprášilo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Martina P. (Mata406) ID 48300 (15.10.2010, 18:29) |
Veľmi ma tešíííí Anka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Monika J. (M_O_NIKA) ID 68080 (14.10.2010, 21:50) |
Tento recept je fantasticky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Martina P. (Mata406) ID 48300 (15.10.2010, 18:29) |
Ahoj Monika ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Dagmar H. (dasula) ID 6034, mimibazar.sk/dasula (7.7.2010, 11:01) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Martina P. (Mata406) ID 48300 (7.7.2010, 16:38) |
jeeej Dáška, vyskúšala si ich ?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Katarína M. (topinka21) ID 65932 (25.4.2010, 9:03) |
Musím pochváliť recept, lasagne sme doma nikdy nerobili, iba raz sme kúpili polotovar z Lidlu a dali zapiecť, bolo to dobré, ale málo toho bolo a tak som to chcela vyskúšať navariť poriadne lasagne, nie také z polotovaru a veľmi sa podarili, dokonca vraj boli omnoho lepšie ako polotovar z Lidla, čo fakt aj boli, takže určite ich budeme robiť častejšie. Akurát my sme ich robili z bravčového mäsa pomletého z hypermarketu, ale asi je lepšie kúpiť čerstvé mäso a doma pomlieť, ake neviem aké druhy bravčového a hovädzieho by tam mali ísť???? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Martina P. (Mata406) ID 48300 (25.4.2010, 12:45) |
Ahoj Katka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | andrea n. (adusanov) ID 28722, mimibazar.sk/adusanov (20.4.2010, 14:07) |
matka prave sme dojedli posledny kusov a boli genialne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Martina P. (Mata406) ID 48300 (20.4.2010, 16:57) |
Ahoj Andrejka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Hanka Z. (haha) ID 298, mimibazar.sk/haha (22.6.2009, 10:06) |
určite vyskúšam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Martina P. (Mata406) ID 48300 (22.6.2009, 20:16) |
- snáď sa podaria a budú chutiť ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |