
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Marta G. (Egreska) ID 53992 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Kare s tatarkou a zemiakove dolky[ recept č. 15282 zo dňa 16.6.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Zemiakove dolky:zemiaky uvarene v šupke,vajce,mlieko,hl.muka,sol,cesnak,kukurica(sterilizovana),petržlenova vnat POSTUP PRÍPRAVY Na masko s tatarkou je tu uz receptov dost tak ten neuvadzam ale tieto zemiakove dolky su trošku ine ako bezne prilohy tak ak mate chut a trochu času, skuste:zemiaky si nastruhame,pridame hl.muku,mlieko,sol,vajičko,kukuricu,vnat,cesnak a vymiešame cestičko podobne huste ako na lievance.Vyprazame na oleji... |