. .. .. .. .. .. .
. .

*♥*Grilovaný pstruh*♥* - RECEPT 14925

kristína s. (nigina) ID 32120
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 12.1.2008
Naposledy: 22.10.2019 0:07
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 2
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 201
NÁVODY 0

RYBY A DARY MORA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


*♥*Grilovaný pstruh*♥*


[ recept č. 14925 zo dňa  ]


*♥*Grilovaný pstruh*♥*


POTREBNÉ PRÍSADY

pstruhy (ja som mala 2 ks), šťava z polovice citróna, 1 PL sójovej omáčky, 2 čL mexického grilovacieho korenia, 1/2 čL mčk, 4 PL oleja, 1/2 jogurtu Activia biela sladká, trocha chilli alebo štipľavá papriková pasta, soľ (podľa uváženia)

POSTUP PRÍPRAVY

Najprv očistíme ryby, odrežeme všeliaké tie nepríjemné veci ako hlava, pluty...a rozrežeme pstruhy na plátky. Ešte rozumnejšie je každý plát prepoliť, lebo pri grilovaní sa zvyknú nepekne prelomiť (ak nemáme mriežku na ryby )
Potom rybu jemne nasolíme.
Pripravíme marinádu - zmiešame všetky uvedené ingrediencie a marinádu vrstvíme na jednotlivé porcie ryby z obidvoch strán. Uložíme na pár hodín do chladničky v uzatvárateľnej nádobe.
Grilovaciu plochu si rozpálime na max a ukladáme porcie pstruha. Okolo každej porcie uložíme na menšie kúsky nakrájanú slaninu na opekanie - len pár kúskov. Trocha znížime teplotu. Z každej strany grilujeme asi štyri minúty.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


pripravené porcie pstruha jemne nasolíme


Pripravíme marinádu: vytlačíme citrón


pridáme grilovacie korenie


sójovku


potom prilejeme olej


pridáme jogurt a štipľavú paprikovú pastu (alebo ak máte čerstvú chilli papričku, dajte tú)


všetko dobre zamiešame a z obidvoch strán nanesieme na ryby. uložíme na pár hodín do chladničky


Z každej strany grilujeme asi 4 minúty



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< *♥*Paprikáš - kuracie prsíčka na paprike so smotanou a haluškami*♥* | *♥*Grilovaný pstruh*♥* | *♥*Pizza - taliansky recept origoš z talianskeho vidieka*♥* >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu