. .. .. .. .. .. .
. .

Ryžová príloha na čínsky spôsob - RECEPT 14924

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

RYŽA A CESTOVINY

ID 65067 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Ryžová príloha na čínsky spôsob


[ recept č. 14924 zo dňa  ]


Ryžová príloha na čínsky spôsob


POTREBNÉ PRÍSADY

300ml hrncek suchej ryze, voda, sol, paradajka, pol kocky tofu, 2 vajicka, 1 mrkva, sojova omacka, olivovy olej

POSTUP PRÍPRAVY

Tento recept ma naucili robit cinsky spoluziaci na vysokej skole- je to nielen priloha, mozte to jest aj ako hlavne jedlo, je to velmi chutne a zeleninu mozte obmienat podla chuti. Mozte pridat pkrajany cesnak-ten je v tom vyborny, nakrajanu papriku...ja ponukam verziu, ako som ju dnes robila ja, na fotke je s Chrumkavymi kuracimi kuskami podla Zlatice K.(kelka23) Tato priloha sa k tomuto masku vyborne hodi, lebo masko zavana tiez cinskou kuchynou

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

ryzu si uvarime
mrkvu nakrajame na pasiky, udene tofu na kocky, paradajku na mensie kusky, a vajicka si rozslahame
do woku (ja ho nemam-ale je to v nom lepsie, do panvice sa vsetko nezmesti) si dame trocha oleja, a do horuceho vlejeme vajcia. Akonahle zacnu po krajuch tuhnut, potrhame ju a opekame.
takto nejako
pridame tofu a sojovu omacku a opekame asi minutu-dve
pridame zeleninu a opekame, este dochutime sojovou omackou a asi po 4 minutach pridame ryzu, spolu opekame asi pol minuty, a este dochutime sojovkou. Hotovo.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Jemná margarétková | Ryžová príloha na čínsky spôsob | *♥*Grilovaný pstruh*♥* >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (17.8.2009, 13:13)
Klaudika, skúšala som Tvoj receptík. (clamp) (clamp) (clamp) Nemala som tofu, (child12) ale aj tak som si veľmi pochutnala. ^o). Ďakujem... (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Klaudia R. (kladika) ID 65067 (19.8.2009, 8:50)
som velmi rada, ze sisi pochutila (L)
ODPOVEDAŤ
martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (6.6.2009, 19:51)
Fiiha,to vyzera zaujimavo,Klaudika (clamp) (clamp) (clamp)taketo ja mozem,takze urcite vyskusam v dohladnej dobe (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Klaudia R. (kladika) ID 65067 (6.6.2009, 19:56)
(pl) budem sa tesit, ked ti zachuti! (Y) (Y) (Y) a ty to urcite este niecim vylepsis ^o)potom daj vediet (sampus)
ODPOVEDAŤ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (6.6.2009, 18:51)
ked sa zvysi ryza,urobiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.Je to jednoduche a podla mojho gusta (kytara) (kytara) (kytara)
ODPOVEDAŤ
Klaudia R. (kladika) ID 65067 (6.6.2009, 18:56)
(flower) (flower)super, tesim sa ze ta to zaujalo, Lubka, ja sa chystam na tvoje skoricove klbka.... (L)
ODPOVEDAŤ
Eva N. (leskot) ID 98318 (6.6.2009, 18:30)
Ojojój, to vyzerá výborne. Pozerám na ten postup a prehĺtam. (Som hladná, lebo beriem antibiotiká na zuby, ktoré sa musia nalačno.) Tiež mám rada u Číňana tú ich opekanú ryžu s vajcom. No a táto kombinácia je už naozaj nápaditá,že tiež si myslím - načo to kaziť tým mäsom :-D :-D :-D. Zas jeden fajn recept a kedy to ja mám všetko stíhať ;-) ;-) ;-) (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Klaudia R. (kladika) ID 65067 (6.6.2009, 18:45)
Moja svokra je zubarka :-# Mojmu Ivovi by to zase bez toho masa az take napadite neprislo +o( a naozaj sa to k tomu vyborne hodi!.....ja uz tiez neviem kedy mam vsetky tie recepty tu spravit...sice si velakrat myslim, ze nejaky recept co mam z MMB spravim este velakrat, ale neviem, neviem....tolko ich tu vyzera bajecne, ze 8o| chcem vyskusat vsetky a najradsej hned ^o) (hello) (hello) (hello) Pekny vecer Evicka, a nech sa ti zubky rychlo zahoja [A]
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (6.6.2009, 17:46)
no tak klaudi, mne by k tomu netrebalo uz nic
(Y)
ODPOVEDAŤ
Klaudia R. (kladika) ID 65067 (6.6.2009, 18:42)
ja som si to na intraku robievala skoro kazdy den, ja ryzu velmi lubim, a toto je fakt dobrotka- len netreba zabudnut na tu sojovku, ta to tam ochuti super! A mimochodom....kde sa ty flakas? (6)Akosi zanedbavas MMB uz tolko nepracuj, radsej var a davaj recepty a pis komentare! Uz si mi tu chybala :-p
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (6.6.2009, 19:29)
na sojovku nikdy nezabudnem, trieskam ju skoro vsade :-p
hihi,jaka si zlata. aj mne to tu teda chyba, 80-tkove komentare "k veci" a tak,ale nestihacka. teraz by som tu tiez nebola,keby mi netrebalo prepisovat esej lebo sme v Bardejove u rodicov. mam teraz tolko napadov na varenie, co chcem nafotit a pridat,ale neviem,neviem,kedy to vsetko postiham. ale budem sa snazit,neboj nic.
uz mam taku slinu na tie tvoje bagetky, ked budem mat len 1 volny den buduci tyzden, mame ich na stole :-p
ODPOVEDAŤ
Klaudia R. (kladika) ID 65067 (6.6.2009, 19:54)
takze pises esej? vidim ze ta to bavi (L) mna trocha boli hlava...za Iva--prisiel rano o 6 zo zatahu, a mna boli hlava :-D davam si kavu, trocha pomaha... (C) idem trocha este (kytara) hrat a asi spat. Aj zajtra ideme do roboty, mame nahravanie. Uz sa tesim ako okomentujes moje bagetky, ake su UUUUZASNEEE (noc) (noc) a na tvoje novinky...ja spravim tvoje horcicove rezne, ale az ked minieme kuracie prsia-kupili sme asi 2 kila v Polsku, tak maso teraz ine nejeme (hotdog)....tak pekne napis esej, a POLEPSI SA!!! :-$ :-$ (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (6.6.2009, 19:58)
hej,no,v pisani eseji sa ja vyzivam. o prepisovani ani nehovorim, evka by mohla rozpravat, teda pisat o tom ;-) nemozem sa nijak donutit to spravit. klaudi,o tych bagetkach nepochybujem ani trosku, velmi sa na ne tesim, uz aj viem, k comu si ich dame, ale neprezradim, dam potom recept :-p budem sa snazit polepsit,teda. len sa pekne vyspi, bolehlav je "fras", treba ho vyspat, minuly tyzden bol moj verny kamarat.... som rada, ze uz posiel ;-)
napis potom,ako chutilo masko. a ked mas vela kuracieho vyskusaj moje provensalske ;-) krasny vecer a bru noc ti prajem (L)
ODPOVEDAŤ
Klaudia R. (kladika) ID 65067 (6.6.2009, 22:25)
len ked my mame len prsa kuracie.... (tudledudle) a som zvedava, co bude k bagetkam! my sme dnes po dlhej dobe kupili chlieb, zabudla som upiect-a celkovo toho dnes bolo vela...tak sme mali zmenu (H) (H) (H)....ja si zase teraz mam vybavit nostrifikaciu diplomu- lebo som bola na skole v zahranici, a musi mi uznat min.skolstva, ze ta skola je rovnocenna s nasou- a vobec sa neviem donutit to spravit... (N) uplne ma to rozculuje, ked na to len pomyslim.... :-@ :-@...na hlavu som si dala acylkofin, tak pomohol....a kupila som si 3 fitness videa v Tescu- 1 stalo 98 centov :-D tak sa vytesujem!!!musim vycvicovat tie kalorie, co tu na MMB nazbieram (cinky) (cinky) (cinky) a aj tebe krasny vecer!!! ale ja ho mam stale, ked som s Ivom (pusa) (pusa)
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (7.6.2009, 15:55)
nezavidim,byrokracia je s***a,fakt. ja sa nemozem donutit zajst na studijne potvrdit zmluvu z prace,ze studujem. ale budem musiet, aby ma necapla nejaka kontrola alebo co.
takze ides cvicit,heeej? no,som zvedava,ako dlho ta to bude drzat. mna tak 2 tyzdne maximalne. skoda,tiez by som chcela. nechapem, kedysi som cvicila kalanetiku, kazdy jeden den a fakt ma to bavilo. ale to bolo este na strednej, menej povinnosti (skoro ziadne varenie,mamka sa o to postarala, skola len od rana do poobedia a pod.), viac casu. teraz to mam take rozhadzane,ze by som musela cvicit po nociach. a to neni ono. drzim palce,nech ta to drzi a nech ti to cvici (Y)
ODPOVEDAŤ
Klaudia R. (kladika) ID 65067 (7.6.2009, 20:16)
mas pravdu...ale musime sa prekonat s tym papierovanim...a pritom som vystudovala viedensku univerzitu, svetovo uznavanu skolu, a v Ziline ju nechcu len tak uznat :-D az mi je to smiesne...trapila som sa tam bez Iva 7 rokov....ja si to ale budem musiet vybavit,ak budem chciet ucit dalej....ale este okrem toho potrebujem pedag.vzdelanie-lebo ja som mala koncertny smer, aj ked podla mna ta ucit nauci len prax....ale nezmenime to....mam pocit, ze na slusnych ludoch sa odbavuju, kym roznych deviantov nechavaju tak,....esteze ma bavi to fitness...ja som zacala asi pred 15 rokmi uz, cvicievam dost pravidelne, alebo chodime na hory, mna to strasne bavi, a hlavne doma samu pri videu (dance)...my toho mame tiez strasne vela, aj dnes sme boli cely den nahravat, tento tyzden nemame ani 1 den volny, ale ja mam taky rezim, ze chodievam tak skorej spat, a vstavam skoro- tak o 6 pol 7 a kym ideme do roboty tak cvicim celo a potom podvecer telo a este celo...dnes som medzi nahravanim cvicila aerobik, asi len 20 minut, ale dobre mi to padlo. Ked pravidelne cvicis, tak ti to potom chyba ked vynechas...boze ale som sa rozpisala (noc)
ODPOVEDAŤ
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (6.6.2009, 21:01)
Janicek tak po prve: s bagetkami ti hrozi ze sa nimi zadlavis ( ja som sa skoro zadlavila ;-) su naozaj specialne, ja som vsak mala mensie troubles s cestom, bolo velmi lepkave ale klaudika vravi, ze take ma byt..som zvedava, co na ne povies :-$ a po 2.: ja este ani neprepisujem, len pisem, a tiez mi to ide ako v lete na saniach 8o| (6) ale nejak to uz dokopeme, dufam mi zostane aj kusok zdraveho rozumu po tomto semestri 8-| pekny vecer do Bardejova, tesime sa na dalsie inspiracie (hello)
ozaj a Klaudicek: aky super recept na cinsku prilohu, veru ze aj toto raz vyskusam!!! (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (6.6.2009, 21:08)
:-D o tom dlaveni nepochybujem,ja sa zadrhavam slinami,len na nich pomyslim ;-)
evi,ja tu esej prepisujem,lebo mi ju vratil,ze treba opravit, to je horsie ako pisanie po prvy krat. fakt des. ale asi dnes nic z toho,musime sa zajtra vratit do Presova skor ako som myslela,takze budem pisat tam,v klude. :-$ uz to vidim... :-S
aj ja zdravim do... nespominam si na mesto,tak do svedska a nestacim sa divit a chvalit tvoje nove recepty, ide ti to paraaaadne. som na teba pysna ;-) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu