. .. .. .. .. .. .
. .

Zavinuté tajomstvo - RECEPT 14615

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

CHUŤOVKY

ID 57562 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Zavinuté tajomstvo


[ recept č. 14615 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

1 bal. vyvaľkaného lístkového cesta, 2 bal. syru niva, 200 g kuracích pŕs, 100 g čerstvých šampiňónov, 1 väčší pór, 1 smotana na šľahanie, 1 vajíčko, 1 bal. sezamových semienok, soľ, vegeta, mleté čierne korenie, solamyl, citrón

POSTUP PRÍPRAVY

Na cesto naukladáme kuracie prsia, ktoré sme najprv osolili a okorenili. Na ne nasypeme nastrúhaný syr niva, nakrájané šampiňóny. Cesto zavinieme, uložíme do plechu na mastný papier, potrieme žĺtkom z vajíčka, posypeme sezamovými semienkami a necháme približne pol hodinu piecť.

Pór nakrájaný na kolieska dáme variť do vody, do ktorej sme pridali vegetu. Keď sa pór uvarí, rozmixujeme ho vo vode, v ktorej sa varil. Pridáme šľahačku, v ktorej je rozmiešaný solamyl. Všetko spolu varíme, kým omáčka nezhnustne.

Závin nakrájame na plátky a prelejeme ho pórovou omáčkou.
<< Jahodový džem z domácej pekárne | Zavinuté tajomstvo | Zapekané bravčové mäso na šampiňónoch >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Martina S. (tinula29) ID 57562 (25.5.2011, 13:05)
tak to som rada ze chutilo (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Denisa P. (denip) ID 17850 (4.5.2011, 22:54)
Robila som to a keďže si nepísala, tak som tam dala surové prsia a bolo to výborné, pekne sa upiekli, neboli vôbec surové. Chutilo to výborne! (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Martina S. (tinula29) ID 57562 (upravené 6.1.2011, 7:35)
prepáč že tak neskoro odpovedam dlho som tu nebola...tie kur.prsia prudko opečiem nech sa zatiahnu (L) najbližšie keď to budem robiť pridam aj foto...
ODPOVEDAŤnahlásiť
Denisa P. (denip) ID 17850 (20.9.2010, 14:55)
Znie to fantasticky, len neviem. Tie kuracie prsia majú byť surové, alebo sa majú najprv opiecť? Dík.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu