. .. .. .. .. .. .
. .

Ríbezlova fantazia - RECEPT 14453

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 53992 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Ríbezlova fantazia


[ recept č. 14453 zo dňa  ]


Ríbezlova fantazia


POTREBNÉ PRÍSADY

6 vajec 6 lyžíc práškového cukru 6 lyžíc polohrubej múky 6 lyžíc vody 1 prášok do pečiva ,ríbezle(alebo ine ovocie),1 zlaty klas(vanilkovy puding),ovocny sirup,mlieko,3 bielka, pr.cukor

POSTUP PRÍPRAVY

Žĺtky vymiešame a cukrom a vodou. Pridáme múku s práškom do pečiva a nakoniec sneh z bielkov. Vylejeme na plech,poukladame osladene ribezle a upečieme na 180st asi pol hodinu.Medzi tym si uvarime zlaty klas podla navodu( ja som dala aj štavu z jahodoveho kompotu ale stači aj trochu sirupu),dolejeme do 1/2l mliekom a uvarime puding.Bielka si vyšlahame do tuha a pridame asi 3 lyžice pr.cukru.Na upečeny kolač natrieme puding a na to sneh a dame na 5-10 min zapiect.Treba stražit,je to hned...kolačik nie je moc sladky a je osviežujuci,letný...
<< Topánka pre Riša | Ríbezlova fantazia | svadobna torta >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu