. .. .. .. .. .. .
. .

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

Cestovinový bazalkový šalát - RECEPT 1445

Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633
.
mimibazar.sk/emka
Oblasť: Senec
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 13.8.2005
Naposledy: 12.12.2015 7:35
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 204
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 12
RECEPTY 496
NÁVODY 12

ŠALÁTY, ZÁLIEVKY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Cestovinový bazalkový šalát


[ recept č. 1445 zo dňa  ]


Cestovinový bazalkový šalát


POTREBNÉ PRÍSADY

balíček cestovín – vretienka * rajčinový pretlak veľký * 2 cibule * 2 PL bazalkového pesta (pasta zložená z naloženém čerstvej bazalky v olivovom oleji – dodá jedlu fantastickú chuť) * cottage syr * petržlenová vňať * bylinková soľ * mleté čierne korenie * olivový olej * trocha cukru na dochutenie pretlaku

POSTUP PRÍPRAVY

Jednoduchý ľahký a rýchly šalát pre celú rodinku. Podmienkou je bazalková pasta, ktorá dodá jedlu správny šmrnc a zacítite vôňu talianskej kuchyne.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

1. Na olivovom oleji osmahnite 2 veľké cibule nakrájané na maličké kúsky do mäkka.
2. Potom pridajte veľký rajčinový hustý pretlak, osoľte, okoreňte, pridajte 1 PL kryštálového cukru.
3. Toto je bazalková pasta, nemala by Vám chýbať v "letnom" jedálničku, dodá cestovinám a pizze fantastickú chuť. Jedná sa o zmes čerstvej bazalky s olivovým olejom. Stačí, ak ňou ochutíte iba uvarené cestoviny a ľahký šalát je na svete.
4. Do rajčinovej omáčky dajte 1-2 lyžice bazalkovej pasty, nechajte prejsť varom a hotovo.
5. Uvarte cestoviny, prepláchnite ich,
6. nalejte na ne rajčinovo-bazalkovú omáčku,
7. vysypte cottage syr,
8. a ozdobte petržlenovou vňaťou. Dobrú chuť! Recept som odkukala z jedného zahraničného časopisu venovaného cestovinám.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Jogurtovo-jahodový krém s ovocnou šťavou | Cestovinový bazalkový šalát | Sójové rizoto >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Alena N. (alena38) ID 2451, mimibazar.sk/alena38 (28.5.2007, 10:11)
:-$ :-$ :-$ toto jedlo milujem (Y) je ľahké a pritom sýte (L) (L) (L) odporúčam tiež (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Eleonóra K. (deniseee) ID 1443, mimibazar.sk/deniseee (21.5.2007, 18:43)
Joooooj, doooobre to vyzera, ale chyba mi doma to pesto. A to som sa prave vratila z obchodu, vidim, ze ked pojdem nabuduce, zahram sa na stopovacieho hafana, a niekde to pesto vynucham (&). A potom si pochutiiiiim :-P, dufam, ze ti moji maskozravci si pochutia so mnou :-$
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu