Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
Hana Z. (hana2) ID 46864 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)
Vyprážané bazové kvety
[ recept č. 14422 zo dňa 22.5.2009 ] PRO INSPIRACI
POTREBNÉ PRÍSADY
- bazové kvety /práve teraz v máji kvitnú/
- klasický trojobal - múka, vajíčko, strúhanka
POSTUP PRÍPRAVY
- Bazové kvety umyjeme, osolíme a obalíme ich v trojobale ako rezeň. Vyprážame na panvici. Podávame so zemiakmi. Ale ešte lepšie je to jesť samotné bez prílohy, vtedy najviac vynikne chuť kvietkov. Je to veľmi chutné, tie kvietky majú veľmi príjemnú voňavú chuť, chutí to i môjmu 3 -ročnému synovi i manželovi /on ma to naučil/. Obaľujú a jedia sa len kvietky, stonky nie. |
 |  | Hana Z. (hana2) ID 46864 (upravené 30.10.2012, 10:35) |
Uplne naozaj sa to dá jesť a je to fakt výborné, netreba sa báť že by sa to nedalo hrýzť. Môj manžel nie je vegetarián, uprednostňuje mäso a hocičo nezje. Toto jedlo ma naučil on a je fakt veľmi dobré, kvietky majú príjemnú voňavú chuť. Najlepšie chutí samotné bez prílohy, vtedy cítiť chuť bazy. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Božena K. (rintintinko) ID 28043, mimibazar.sk/rintintinko (22.5.2009, 17:00) |
Ahojček, takto som to ešte neskúšala, ale je to super aj v palacinkovom cestíčku - na sladko. Boba |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Marta K. (Marta44) ID 19398 (24.5.2009, 10:06) |
tiež ich robím na sladko, so škoricovým cukrom sú bombové  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |