
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
RYBY A DARY MORA |
Miriam Koziarszka (Mimka K) ID 63606 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Filé z lososa v rozmaríne[ recept č. 14408 zo dňa 22.5.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 400g filé z lososa (alebo inej ryby), citrón, soľ, mleté čierne korenie, 1,5dcl rybacieho vývaru (z kocky bujónu), 200ml šľahačkovej smotany, rozmarín. POSTUP PRÍPRAVY Tento spôsob prípravy rýb zbožňujem, zdá sa mi najlahodnejší. Rybu umyjeme a osušíme. Pokvapkáme šťavou z polovice citróna a vo vriacom vývare ju varíme asi 5 minút. Mäso vyberieme a udržujeme v teplo. Do vývaru prilejeme šľahačkovú smotanu a varíme asi 15 minút. Osolíme, okoreníme a vytlačíme druhú polovicu citróna. Pridáme nasekaný rozmarín a necháme raz prejsť varom. Rybu polejeme omáčkou a môžeme podávať s najemno nastrúhanou mrkvou udusenou na oleji s cibuľou. |