
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
CUKROVINKY |
Katarina H. (penelope10) ID 45813 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Rýchla jablková štrúdľa[ recept č. 14246 zo dňa 17.5.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY Suroviny: 1 lístkové cesto, 1 vajce, 4-5 väčších jabĺk, cukor podľa chuti, hrsť hrozienok, lyžica rumu, alebo rumová aróma, mletá škorica, papier na pečenie POSTUP PRÍPRAVY Postup: Lístkové cesto vyvaľkáme a rozprestrieme na plech na papieri na pečenie. Jablká očistíme, ošúpeme, vyberieme jadrá a postrúhame. Zmes zmiešame so škoricou a cukrom podľa chuti. Hrozienka zalejeme horúcou vodou a pridáme rum, alebo arómu, necháme desať minút postáť a potom pridáme k jablkám. Následne plnku rozotrieme na cesto, zavinieme ho a potrieme rozšľahaným vajcom. Pečieme pri teplote 200 stupňov Celzia 15 až 20 minút. Pred podávaním môžeme posypať zmesou práškového cukru a škorice. |