. .. .. .. .. .. .
. .

Gazdovské zapekané zemiaky - RECEPT 14139

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

ČO DOM DAL

ID 62614 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)


Gazdovské zapekané zemiaky


[ recept č. 14139 zo dňa  ]


Gazdovské zapekané zemiaky


POTREBNÉ PRÍSADY

zemiaky, klobása, olej, menšia cibuľa, 2 struciky cesnaku, 150 g bryndze, 2 vajcia, sol, mlete cierne korenie, 1,5 dl mlieka

POSTUP PRÍPRAVY

Zemiaky uvarime v supke. Klobasu pokrajame na kolieska a troska ju poprazime na panvici s pridanim oleja. Vychladnute zemiaky osupeme a pokrajame na kolieska. Na dno vymasteneho pekaca dame vrstvu zemiakov, na ne oprazenu klobasu, rozmrvenu bryndzu, nadrobno posekanu cibulu a cesnak, vsetko pokvapkame vypekom, osolime a okorenime. Postup opakujeme tak, aby vrchnu vrstvu tvorili zemiaky. Polejeme ich zvysnym vypekom a dame do vyhriatej rury piect. Pre dokoncenim pecenia zemiaky zalejeme mliekom, v ktorom sme rozslahali vajicka a trocha soli a pecieme do chrumkava. na koniec môžeme posypať strúhaným syrom.
<< Torta na 18 | Gazdovské zapekané zemiaky | Výborný sójový šalátik !!!! (oddelená strava :o)) >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Anna Š. (blondiee) ID 50317 (3.6.2009, 15:13)
..prave som toto čudo dala do ruuury a som veeelmi zvedava ;-) ..dam si zatial (C) a uvidiiime... :-)
ODPOVEDAŤ
Nada M. (nadi :)) ID 52617 (14.5.2009, 14:55)
boze, vyzerá to naozaj úúžasne... (Y)
určite to vyskúšam, možno aj hneď :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Katarína M. (katkam) ID 62614, mimibazar.sk/katkam (14.5.2009, 15:05)
kto vyskúša-neolutuje (Y) (L)
ODPOVEDAŤ
ERIKA P. (erzula26) ID 88881 (14.5.2009, 14:34)
trosku podobnééé francúzským
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (14.5.2009, 14:38)
oj,toto su ryyyyydzo slovenskeeee - vid bryndza a klobasa ;-)
ODPOVEDAŤ
Katarína M. (katkam) ID 62614, mimibazar.sk/katkam (14.5.2009, 14:47)
milovník dobrého jedla sa nezaprel (hello) (L) (Y), Jani ja som ich robila včera prvý krát a moj drahý mal z nich zimomriavky, také sú fantastikuš!!!!
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (14.5.2009, 15:12)
katka,o tom nepochybujem. a vysli ti urcite lepsie ako ten sypany tvarohovy kolac vcera ;-)
ODPOVEDAŤ
Katarína M. (katkam) ID 62614, mimibazar.sk/katkam (14.5.2009, 15:19)
;-) ;-), si čítala?, tak zemiaky som nastastie upiekla skor :-D (L) ale zas ten (pusa) stal za ten zhorený koláč (smich) :-) :-D, si zlatá (clamp) (Y)
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (14.5.2009, 15:26)
;-) jasne,ze citala. tak,tak,co tam po kolaci, dobry (pusa) sa pocita viac. :-D
ODPOVEDAŤ
ERIKA P. (erzula26) ID 88881 (14.5.2009, 15:00)
A MôžU BYŤ TIE ZEMIAčKY AJ SUROVé A NA KOLIESKA NAKRáJANé ;-)?
ODPOVEDAŤ
Katarína M. (katkam) ID 62614, mimibazar.sk/katkam (14.5.2009, 15:04)
teoreticky ano, ale potom sa ti to dlho pečie a pri pečení púšťajú veľa vody, ale ved v šupke je to rýchlejšie, varia sa samé a šupanie uvarených je jedna radosť :-)
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (14.5.2009, 14:23)
mnaaaam,na volaco podobne sa uz dlhsie chystam,ale stale zabudnem,ale tak toto sa mi teda paci, vyskusam niekedy. (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu