. .. .. .. .. .. .
. .

Kuracie stehná v šampiňónovej omáčke - RECEPT 13910

Alena M. (Alinka) ID 18244
.
mimibazar.sk/alinka
Oblasť: Liptovský Mikuláš
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 28.6.2007
Naposledy: 8.10.2019 19:36
Aktualizácia: 11.8.2015 8:03
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 1998
RODINNÉ FOTOGRAFIE 632
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 60
NÁVODY 3

KURACIE MÄSO A HYDINA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)


Kuracie stehná v šampiňónovej omáčke


[ recept č. 13910 zo dňa  ]


Kuracie stehná v šampiňónovej omáčke


POTREBNÉ PRÍSADY

4 kuracie stehná, 2PL citrónovej šťavy, 2PL oleja, 1PL sušeného oregana, 1PL sušenej bazalky, 2 strúčiky lisovaného cesnaku, soľ, mleté čierne korenie Na omáčku: 2dl vody, 1PL solamylu, 250g šampiňónov, 250ml hubového vývaru z bujónu, 1 cibuľa, 1PL nasekanej petržlenovej vňate, 1 strúčik lisovaného cesnaku

POSTUP PRÍPRAVY

Umyté stehná dajte do vymasteného pekáča.
Pripravte si marinádu: V miske zmiešajte citrónovú šťavu, olej, oregano, bazalku a pretlačený cesnak. Zmesou potrite mäso. Vložte do vyhriatej rúry a pečte asi 45 minút pri 170°C. Počas pečenia stehná podlievajte výpekom a horúcou vodou. Môžete 2x otočiť.
V hrnci si medzitým pripravte omáčku: Zmiešajte vo vode kukuričný škrob a priveďte do varu. Pridajte očistené, pokrájané šampiňóny, pokrájanú cibuľu, nasekanú petržlenovú vňať, hubový vývar, pretlačený cesnak a nechajte zovrieť. Omáčku nalejte na mäso a dopečte, kým stehná nie sú mäkké. Podávajte s tarhoňou.
<< Slaná torta | Kuracie stehná v šampiňónovej omáčke | Boloňská zmes na špagety alebo lasagne >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (3.7.2015, 9:16)
|:o)
ODPOVEDAŤ
Maria Š. (mickey) ID 6457, mimibazar.sk/mickey (upravené 4.7.2015, 15:06)
robila som s mensimi obmenami, nemala som hubovy bujon/tuto omacku,ale musim povedat,ze kto hlada,ze to bude potom chutit ako klasicka stava z maska bude sklamany,mne to bolo prilis huste,hoci som aj riedila vodou, a chutilo umelo,ale to je mozno len moj pocit,ale recept na foto vyzera ok a chutne
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu