končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 26 návštěvníkov)ZELENINOVÉ FAŠÍRKY (brokolicové a karfiolové)[ recept č. 1375 zo dňa 5.5.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY brokolice a karfiolu (spolu cca 350g) * staršie žemle 2 * cca 0,5dl mlieka * ovsené vločky 2-3 PL * vajcia 3 * cibuľa * cesnak * soľ, čierne korenie a strúhanka na obalenie POSTUP PRÍPRAVY ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI Brokolicu/karfiol rozoberieme na ružičky a uvaríme v slanej vode. Do misky nakrájame žemle/rožky, pridáme ovsené vločky, zalejeme teplým mliekom a necháme rozmočiť. Cibuľu a cesnak nakrájame nadrobno. Uvarenú a scedenú brokolicu nakrájame na malé kúsky ... ... pridáme cibuľu, cesnak, zmes zo žemlí, vajcia, ochutíme a rozmiešame. S uvareným karfiolom urobíme to isté. Pridáme tiež všetky prísady. Máme pripravenú brokolicovú a karfiolovú zmes ... ... z ktorej tvarujeme oválne fašírky. Obalíme v strúhanke a vyprážame na oleji. Podávame rôzne, podľa chuti a príležitosti ... Večera: ako príloha pečivo, hlávkový šalát, prípadne aj horčica. Obed: ako príloha zemiaky (varené, hranolky,zemiakové pyré ...) a zeleninový šalát. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Katarína M. (Kaciatko.M) ID 110994 (1.4.2012, 13:06) |
ODPOVEDAŤ |
Zuzana Z. (zuzminátor) ID 78611 (15.3.2011, 12:18) | |
Dnes som nasla tento receptik a hned som ho aj vyskusala, pretoze sme mali chut na nieco zeleninove. A musim povedat, ze to dopadlo perfektne a pochutnali sme si. | |
ODPOVEDAŤ |
Blanka S. (blanocka) ID 30260 (2.2.2010, 11:16) | |
super recept jednoduchy a zdravy... ja som este pridala aj mrkvu a petrzlen, mnam, mnam |
|
ODPOVEDAŤ |
Katarina B. (sedmikraska) ID 12899, mimibazar.sk/sedmikraska (5.5.2007, 23:47) | |
mnaam.. som rozmyslala co zeleninkove urobit, no pojdem pozhanat brokolicku.. skvely receptik | |
ODPOVEDAŤ |