. .. .. .. .. .. .
. .

Palacinkove batozky so sampinonovym ragu - RECEPT 13682

Adriana S. (adrika280) ID 34442
.
Oblasť: ANGLICKO
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 3.2.2008
Naposledy: 29.7.2018 9:04
Aktualizácia: 27.3.2011 14:50
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 8
RODINNÉ FOTOGRAFIE 308
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 131
NÁVODY 0

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


Palacinkove batozky so sampinonovym ragu


[ recept č. 13682 zo dňa  ]


Palacinkove batozky so sampinonovym ragu


POTREBNÉ PRÍSADY

palacinky: 250 ml mlieka, 250 ml sytenej mineralky, 2 vajicka, 300 g hl. muky, 2 KL olivoveho oleja, trochu soli ******ragu: 500 g cerstvych sampinonov, 1 stredna cibula, 2 PL olivoveho oleja, 2 struciky prelisovaneho cesnaku, 1/4 KL suseneho Tarragonu (estragon- urcite ho puzijte, prave on doda tu skvelu chut ragu), sol, biele ml. korenie, 3 PL creme fraiche ( dobra, husta kremova smotana) , par stebiel pazitky na uviazanie batozkov

POSTUP PRÍPRAVY

Mame velmi radi saminony na smotane, ale toto ragu ma jedinecnu chut, prave vdaka dochuteniu s estragonom.Recept som nasla v jednom anglickom casopise. Palacinky som robila podla seba. Ragu som robila podla receptu v casopise a batozkami som sa inspirovala zo spominaneho receptu.
KUK do obrazkoveho postupu


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


mlieko, sytenu mineralku, vajicka, olivovy olej,muku, trochu soli spracujeme slahacom pri nizkych obratkach na hladke cesto a nechame ho aspon 30 minut odpocinut


kym nam cesto na palacinky odpociva, umyjeme, ocistime sampinony a pokrajame ich


na panvici rozohrejeme 2 PL olivoveho oleja, pridame nadrobno pokrajanu cibulu a prelisovany cesnak a porestujeme 3 minuty


pridame pokrajane sampinony a za staleho miesania restujeme asi 10 minut, kym nam pustia pekne stavu. Mierne osolime a dochutime bielym ml. korenim


pridame1/4 KL tarragonu a 3 PL creme fraiche (lahodkovu smotanu) a este 2-3 minuty za staleho miesania nechame spolu prehriat, aby sa nam masa pekne spojila


upecieme palacinky klasickym sposobom. Na upecenu palacinku dame 1 PL ragu a zaviazeme do batozka. Ja som si trochu pomohla nitkou lebo som mala velmi kratke stebielka pazitky. Podavame s cerstvym salatom. Ragu mozeme dozdobit zvysnou smotanou


dobru chut!



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Kuracie prsia s marhulami a mandlovymi lupienkami | Palacinkove batozky so sampinonovym ragu | AFRODITA - jednoduchy, rychly dezert >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Janka L. (jankalo) ID 108253 (6.6.2012, 21:01)
Toto jedlo som už jedla v reštaurácii. Chutilo perfektne. V sobotu sa ho chystám urobiť, ale neviem, či to zvládnem tak pefektne naaranžovať, ako je to na hlavnom obrázku. Budem sa snažiť, ale..... (clamp) (clamp) (clamp) Napíšem.
ODPOVEDAŤ
martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (23.6.2009, 19:55)
Adrika,dnes som sa nechala inspirovat tymto tvojim receptikom,a bola to uuuuzasna,lahka vecerka (jidlo) (jidlo) (jidlo)dakujeeeem (L) (L) (F)
http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=535042
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (23.6.2009, 22:02)
Matka, velmi sa tesim, ze chutilo a tvoje batozky su krasnucke (Y) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
kristína s. (nigina) ID 32120 (13.5.2009, 20:15)
(Y) pánečku, to vyzerá parádne! to niekedy vyskúšam :-$ ovšem neviem, podari sa mi vypátrať estragon? je to bežne dostať? *-)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (13.5.2009, 22:05)
Kristinka, myslim, ze by nemal byt problem kupit estragon. Vacsinou je v takych mini flastickach pri koreninach. Mz taku zvlastnu chut a v tom ragu ma svoje zastupenie. Inak sa doporucuje pouzivat ja na kuracie masko a rybky. Papa Ada (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (11.5.2009, 0:24)
(clamp) (clamp) (clamp) Aďka, nádhera a o chuti vôbec nepochybujem (jidlo) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (12.5.2009, 21:55)
Adka , vdaka za mily komentarik (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (10.5.2009, 19:02)
(hello) Adrika..dnes som robila tento receptik a musim podakovat, sampinonove ragu bolo naozaj lahodne.. (jidlo) vdaka za tento skvely napad, naplni do palaciniek od vymyslu sveta naozaj nikdy nie je dost (F) (L) (F) (L) (F) (L) (F) (L)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (11.5.2009, 0:13)
Evka som rada, ze chutilo. Ja naozaj chcem dat sem recepty, ktore su zaujimave, chutne a tento ma najprv zaujal a potom mi aj zachutil :) Papa Ada (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Eva N. (EvkaNig.) ID 63635 (4.5.2009, 11:05)
Veľmi pekne vyzerajúce a určite aj chutné jedlo (Y)...šikulka (H)...dobrý tip
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (4.5.2009, 15:07)
Evka, dakujem. Ked vidim nieco zaujimave, rada to posuniem dalej (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (4.5.2009, 10:59)
Vdaka Helenka (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Helena B. (hela2) ID 37749 (4.5.2009, 6:55)
tak to vyzerá perfektne (Y) (Y) (Y) (Y) Adrika ty si aj profesionálka (clamp) (clamp) (clamp) šampióny ľubime aj my, takže určite vyskúšam. Ja však urobím len plnené palacinky, nie batôžky ;-)
ODPOVEDAŤ
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (3.5.2009, 19:53)
krásne naaranžované (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) keby som nespoznávala tvoje taniere , tak poviem, že je to fotka z nejakého gastro kalendára ;-) na tej fotke to vyzerá tak fantasticky, že to určite vyskúšam (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (3.5.2009, 23:25)
joooooooj draha, neprehanaj. Ja sa praveze zlostim, ze vobec neviem fotit *-)
Mno, mozno tato jedna foto "vysla" a este mozno cokoladove bonbony? (L)
ODPOVEDAŤ
alena a. (Lilly006) ID 31057 (3.5.2009, 12:50)
(clamp) velmi KRASNE je to naaranzovane, velmi lakave, urcite aj chutne (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (3.5.2009, 18:23)
Alenka, vdaka (L) (L) (L) (L) (L) Chutne to bolo. Ten, kto ma rad sapinony, tak si urcite pochutna (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (3.5.2009, 11:30)
Evka, vdaka. Vies, ja som doteraz tiez tarragon (estragon, palinu draciu) nikdy nepouzivala. Vlastne som si ju kupila specialne pre tento recept. A poviem ti, ze mne zachutila a da sa pouzit na kuracinu a rybku, aspon takto to pisu na obale. (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (2.5.2009, 18:53)
Adrianka, (Y) velmi inspirativne! konecne vyuzijem estragon, vacsinou totiz nan zabudnem a on chudatko stoji v policke medzi ostatnymi oblubenymi koreninami a bylinkami taky smutny a nevyuzity ;-) (F) (F) (F) (F) (F) a krasne naaranzovane!!! (clamp)
ODPOVEDAŤ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (2.5.2009, 18:44)
(Y),vyzera to mnamkovo (clamp)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (3.5.2009, 9:30)
Lubka, to sampinonove ragu ma naozaj skvelu chut. Moja starsia dcerka je vegetarianka a pochvala od nej bola pre mna tym najvacsim vyznamenanim (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu