. .. .. .. .. .. .
. .

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

Cisársky trhanec s horúcimi slivkami - RECEPT 13560

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

SLADKÉ JEDLÁ

ID 19881 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)


Cisársky trhanec s horúcimi slivkami


[ recept č. 13560 zo dňa  ]


Cisársky trhanec s horúcimi slivkami


POTREBNÉ PRÍSADY

750 ml mlieka*4 žltka*1 vanilka*2 bielky*1 PL kryšt.cukru*60 g polohrubej múky*maslo*1 vrchovatá plyžica hrozienok.....ja nemám,u nás nejako došli*štipka soli*1 PL hnedého cukru a škorica na posypanie*slivkový kompót

POSTUP PRÍPRAVY

...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Rúru si predohrejeme na 180 stupňov.Mlieko nalejeme do vačšej mis a vyklepneme doň žltka.Pridáme vanilkový cukor,muku...
...poriadne rozkvedláme...a nechame stat 20 minut...
..z bielkov urobíme tuhý sne a zase vyšláháme s cukrom dotuha...
...sneh spojíme so žĺtkovou hmotou...
...pekáč vymažeme poctivým maslom...poriadne...
...vylejeme naň cesto...a pečieme 15-20 minút...
..po 20 minútach pekáč vyberieme a trhanec nakrájame nožom,alebo roztrháme vidličkou.Ja som trhala metličkou,preto ho mám potrhaný len tak najemno...
...trhanec zároveň posypeme hnedým cukrom a škoricou.Vrátime do rŕy ešte na 5-10 minút,aby cukor skaramelizoval....
...hotovo..
...podávame s horúcimi slivkami.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Rizoto z tarhone s tofu a grilovanou cuketou | Cisársky trhanec s horúcimi slivkami | "sushi" >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Eva K. (evekei) ID 31604 (15.7.2009, 20:01)
Ahoj Ľubka, dnes si môj priateľ ukuchtil Kaiserschmarn podľa teba a odkazuje, že seeeehr lecker!!!veru to aj zbaštil rýchlosťou blesku :-) on si nedával na vrch skaramelizovať ten cukor a k tomu si dal jablkové pyré - to sa tu tak jedáva. ja som tiež trochu koštovala a veľmi dobrý je tento na plechu robený -taký jemnejší by som povedala (Y) (Y) (Y) (Y) ďakujeme za receptík (L) (L) (L)
tu je jeho výtvor ;-) http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=548963
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (15.7.2009, 20:04)
waw,tak to som poctena,ze si to podla mna ukuchtil chlap sam a ste mu to aj chutilo..................super,fantazia (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)Mne to chuti ako taka palacinka potrhana.Ja som to zjedla aj studena.Vidis,mozem zajtra uvarit :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Eva K. (evekei) ID 31604 (15.7.2009, 20:10)
no Ľubka, on je veľmi šikovný - vie si sám ukuchtiť hocijaké jedlo - ešte aj mne pri varení radí, čo by trebalo pridať, aby to malo lepší šmrnc. Na zdobenie a tak moc nie je, ale uvariť a fakt dobre si vie aj sám - nestratí sa ;-) presne ako píšeš Ľubka je to mix chute palacinky a ešte aj salzburskych halušiek by som povedala. spolu veľmi dobručké (Y) (Y) (hello)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (16.7.2009, 19:06)
jeeeeeeeeej,dakujem
ODPOVEDAŤnahlásiť
alena a. (Lilly006) ID 31057 (29.4.2009, 19:06)
*-) a kedy tam pridam tu muku? *-)
rychlo napis Lubka,lebo idem robit teraz...dakujem (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (29.4.2009, 20:11)
presne ako napisala Janka.Ja nesedim za PC,len obcas mrknem......a v tomto case som sa venovala (child7),kupali sme a kojila som.Doplnim hore
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (29.4.2009, 19:10)
primiesaj tesne pred pridanim snehu,prip.striedavo so snehom.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (upravené 29.4.2009, 19:39)
to len tak zo skusenosti s pecenim, toto som este neskusala,ale inokedy tam nie je kedy - tak mi ver :-p
ODPOVEDAŤnahlásiť
alena a. (Lilly006) ID 31057 (29.4.2009, 21:17)
Dakujem Janka, ja som to tam pridala do toho mlieka a miesala som to aj s tymi vajciami. (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (29.4.2009, 20:11)
janka,vdaka (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Magdaléna H. (hrmka) ID 421 (29.4.2009, 12:48)
Lubinka, nie je tam trochu málo múky - 60g??? *-) *-) *-) Už to mám nachystané, uvidíme, či tej múky nedosypem. :-$ Hádam to bude jedlé. ;-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (29.4.2009, 16:57)
nie,nie...........60 g.Aj mne sa to zdalo malo,ale vysledny efkt bol dobry
ODPOVEDAŤnahlásiť
Magdaléna H. (hrmka) ID 421 (29.4.2009, 17:26)
Ďakujem za info, múky som dosypala, pretože moja plynová rúra si to dnes rozmyslela a nechcela sa zapnúť, tak som preto dosypala múky a robila obrovské palacinky na panvici. Ale tiež to bolo prudko jedlé. ;-) (H) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Eva K. (evekei) ID 31604 (28.4.2009, 14:18)
mňam, náš obľúbený každotýždenný Kaiserschmarn (Y) a s netradičným postupom, môž byť dobréééé (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (28.4.2009, 18:37)
v com je postup netradicny????,ze je na plechu? *-)Ozaj,chutil aj studenyyyyy (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Eva K. (evekei) ID 31604 (29.4.2009, 16:24)
áno, presne tak -tým, že je na plechu, taký nepoznám... (hello) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Emilia D. (filmuska) ID 25200 (28.4.2009, 14:14)
sa mi lubi ze sa pecie v rure a nie na panvici ako tych x receptov co tu na trhanec uz je... asi ho vyskusam ;-) ;-) ;-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (28.4.2009, 18:36)
je to ako hrubsia palacinka......netreba stat do nekonecna pri sporaku (dance) (dance)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu