Silvia C. (sindus) ID 89582 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |
s trubičkami a karamelovým kvetom
[ recept č. 13427 zo dňa 24.4.2009 ] PRO INSPIRACI
POTREBNÉ PRÍSADY
.
POSTUP PRÍPRAVY
. |
 | Martina S. (mata1708) ID 56656 (24.4.2009, 19:55) |
Ta je uzasna  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Iveta S. (yvett) ID 11052 (24.4.2009, 17:42) |
veľmi pekná, ten kvietok je veľmi pekný  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Zuzana K. (snowflake) ID 53894 (24.4.2009, 17:41) |
ozaj prekrásna... ružička nebude náhodou z tých cukríkov... takých ako bonpari napriíklad?  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Milada K. (milad) ID 54061 (24.4.2009, 17:39) |
Teda, super Nenašiel by sa postup na výrobu karamelového kvetu? Taký lopatistický....aj pre mňa. Ja to môžem len pochváliť, nevychádzam z údivu - vyzerá ako zo skla.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Silvia C. (sindus) ID 89582 (24.4.2009, 18:29) |
Recept mám z knihy Julkine netradičné torty: 1kg kryšt. cukru ,...0,40 kg glukózy ( može byť aj glukopur),,4dcl vody - všetko dáme varit do nerezového hrnca. Vložíme teplomer a sledujeme teplotu. Počas varenia zberáme penu nečistot. Pri teplote 120 C pridáme na špic noža kyseliny vínnej(ja som nedala,lebo som nezohnala)..a varíme dalej az do 146C..............Vylejeme na silikonovu podlozku a pomocou nej to hnietime,,ked sa uz dá chytit do rúk,,natahujeme a tým hmota získava perlet...A hotovo možeme tvarovat,,,Malo by sa to zahrievat pod infralampou ale mne stačila mikrovlnka...... |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  | Blanka R. (blanka1007) ID 75456 (26.4.2009, 13:41) |
uf, je to krásne |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
jana k. (januarka) ID 88689 (24.4.2009, 15:45) |
peknéééé  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |