
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
NÁTIERKY |
Žaneta J. (tweetinka) ID 4775 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Cviklova natierka[ recept č. 13362 zo dňa 21.4.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 2-3 rovnako veľké cvikle (menšie) Citrónová šťava Shoyu omáčka a trochu štiplavej omáčky prípadne teriyaki tamari alebo ina sojova omacka POSTUP PRÍPRAVY Cviklu ošúpeme, zabalíme do alobalu a upečieme v rúre, cca 1 hodinu, aby bola cvikla mäkká. Keď vychladne, nakrájame ju na kocky, pridáme omáčku a cca 0,5 dcl citrónovej šťavy (podľa chuti). Zmiešame s mixérom. Ak je riedka, pridáme tebi droždie (v biopotravinách) alebo sušené mlieko príp. zahustiť strúhankou, ak sa nám zdá hustá, rozriedime ju sójovým mliekom prípadne omáčkou. |