. .. .. .. .. .. .
. .

*Losos pod syrovo-petrzlenovou perinkou* - RECEPT 13117

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

RYBY A DARY MORA

ID 26145 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


*Losos pod syrovo-petrzlenovou perinkou*


[ recept č. 13117 zo dňa  ]


*Losos pod syrovo-petrzlenovou perinkou*


POTREBNÉ PRÍSADY

filet lososa (cca 700g) * 1,5 dl petrzlenovej vnate * 3 krajce toastoveho chleba * 2 vajcia * 50 g masla/tuku na pecenie * 50 g tvrdeho struhaneho syra vyraznej chuti * struk cesnaku * sol * MCK * citron

POSTUP PRÍPRAVY

kuk nizsie:

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

1. filet lososa ulozime na plech a pokvapkame citronom
2. toastove chlebiky zbavime korky a pokrajame/rozdrobime na drobne kusky
3. oddelime bielka od zltok, z bielok vyslahame tuhy sneh
4. petrzlenovu vnat zbavime stoniek a posekame nadrobno..do misy pokrajame maslo, pridame zltka, rozdrobeny chlieb, petrzlenovu vnat a poriadne vymiesame
5. k vymiesanej zmesi pridame nastruhany syr..osolime, okorenime, znova dobre premiesame
6. az teraz je na rade bielkovy sneh..vmiesame najskor jednu polovicu a potom aj tu druhu :)
7. servitkou odstranime stavu z citrona ktora doteraz nevsiakla do rybky aby "perinka" pekne sedela tam, kde ma
8. plnkou prikryjeme celeho lososa a dame piect do vopred vyhriatej rury na 200 stupnov
9. lososa pecieme 15 minut (alebo kym vnutorna teplota lososa nedosiahne 52 stupnov)..ja som chcela takuto krajsiu farbu perinky, tak som piekla trosku dlhsie, no neodporucam..losos bol trosku suchy, no chut bola vynikajuca..* dobru chut *


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Velikonoční vajíčko | *Losos pod syrovo-petrzlenovou perinkou* | Auto >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (21.6.2009, 13:09)
Ahoj Evik.Dnes sme to mali k obedu.Chutovo velmi dobre,robila som to na klasicky rybi filet.vyrazny syr som nemala,dalasom obycajny eidam.manzel vosiel do kuchyne stat a ostal stat s otvorenymi ustami a vetou.....a toto co je :-o :-o..............ja ze ryba,dnesny obed.A co zelene?chudak,zlakol sa,ze spenat :-D :-D :-D.no ja som to okorenila bielym korenim a tak to bolo dost vyrazne,ani som nepostrehla,ze vlastne jem rybu. ;-)Ale bolo mi povedane,ze mozem zopakovat a to uz je co povedat :-$ :-$ :-$ :-$ :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Eva K. (evekei) ID 31604 (3.5.2009, 14:43)
Evíček, robila som na obed lososa podľa tohto tvojho fajného receptu. Ja som dala namiestou petržl.vňate pažítku a bolo to skvelé. Výborne sme si pochutili (Y) (Y) (Y) Akurát škoda, že nemám fotečku, lebo som zabudla dať nabiť baterky do foťáku :-S Ale určite som ho nerobila poslednýkrát, tak nabudúce hodím sem aj fotečku. Vďaka... (hello) (L)
ODPOVEDAŤ
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (3.5.2009, 15:04)
Evinka (F) niet zac, rado sa stalo (F), velmi si ma potesila, ze vam chutilo (F) (F) (F) a opat jeden dobry grif, pazitka namiesto pertzlenovej vnate, muselo to byt dobrucke :-p o fotecku sa netrap, hlavne, ze vam chutilo (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (13.4.2009, 8:06)
davam ++++++++,urcite skusim a aj s inou rybou (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (13.4.2009, 9:55)
(F)diki (F) Lubka (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Tatiana H. (tanickask) ID 5946, mimibazar.sk/tanickask (12.4.2009, 23:17)
mnam a aky je to tam salatik ten biely?
ODPOVEDAŤ
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (13.4.2009, 0:29)
(hello), ten biely je cestovinovy: cestovina-skrutky, stonkovy zeler, por, kukurica, pochutkova smotana, lyzica majonezy :-$ (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Eva K. (evekei) ID 31604 (12.4.2009, 22:05)
Evka, určite najbližšie vyskúšam, lososa milujem a tento receptík ma veru láka (Y)
ODPOVEDAŤ
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (12.4.2009, 22:14)
Ahoj Evi..myslim, ze nebudes sklamana, potom daj vediet (F) ja najcastejsie robim lososa podla tvojho genialneho receptu :-)..no obcas sa zaziada zmena..papa, (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (Luc2) ID 5741, mimibazar.sk/luc2 (12.4.2009, 21:49)
Evka, tak toto vyzerá naozaj výborne. Lososa asi ako jedinú rybu ja môžem, tak vyskúšam (pl) (L)
ODPOVEDAŤ
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (12.4.2009, 21:54)
(hello) Lucka, (F)dakujem (F), je to vyborne jedlo, pochutnali sme si.. :-p my jedavame rybu kazdu nedelu, sviatok-nesviatok :) tak sa snazim z casu na cas vymysliet nieco nove..veselu velku noc (velikonoce12) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu