
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
RYBY A DARY MORA |
Eva H. (Evitchka) ID 26145 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) *Losos pod syrovo-petrzlenovou perinkou*[ recept č. 13117 zo dňa 12.4.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY filet lososa (cca 700g) * 1,5 dl petrzlenovej vnate * 3 krajce toastoveho chleba * 2 vajcia * 50 g masla/tuku na pecenie * 50 g tvrdeho struhaneho syra vyraznej chuti * struk cesnaku * sol * MCK * citron POSTUP PRÍPRAVY kuk nizsie: OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() 1. filet lososa ulozime na plech a pokvapkame citronom ![]() 2. toastove chlebiky zbavime korky a pokrajame/rozdrobime na drobne kusky ![]() 3. oddelime bielka od zltok, z bielok vyslahame tuhy sneh ![]() 4. petrzlenovu vnat zbavime stoniek a posekame nadrobno..do misy pokrajame maslo, pridame zltka, rozdrobeny chlieb, petrzlenovu vnat a poriadne vymiesame ![]() 5. k vymiesanej zmesi pridame nastruhany syr..osolime, okorenime, znova dobre premiesame ![]() 6. az teraz je na rade bielkovy sneh..vmiesame najskor jednu polovicu a potom aj tu druhu :) ![]() 7. servitkou odstranime stavu z citrona ktora doteraz nevsiakla do rybky aby "perinka" pekne sedela tam, kde ma ![]() 8. plnkou prikryjeme celeho lososa a dame piect do vopred vyhriatej rury na 200 stupnov ![]() 9. lososa pecieme 15 minut (alebo kym vnutorna teplota lososa nedosiahne 52 stupnov)..ja som chcela takuto krajsiu farbu perinky, tak som piekla trosku dlhsie, no neodporucam..losos bol trosku suchy, no chut bola vynikajuca..* dobru chut * OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
![]() | Lubica L. (lubica007) ID 19881 (21.6.2009, 13:09) |
Ahoj Evik.Dnes sme to mali k obedu.Chutovo velmi dobre,robila som to na klasicky rybi filet.vyrazny syr som nemala,dalasom obycajny eidam.manzel vosiel do kuchyne stat a ostal stat s otvorenymi ustami a vetou.....a toto co je ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Eva K. (evekei) ID 31604 (3.5.2009, 14:43) |
Evíček, robila som na obed lososa podľa tohto tvojho fajného receptu. Ja som dala namiestou petržl.vňate pažítku a bolo to skvelé. Výborne sme si pochutili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Eva H. (Evitchka) ID 26145 (3.5.2009, 15:04) |
Evinka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Lubica L. (lubica007) ID 19881 (13.4.2009, 8:06) |
davam ++++++++,urcite skusim a aj s inou rybou ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Eva H. (Evitchka) ID 26145 (13.4.2009, 9:55) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Tatiana H. (tanickask) ID 5946, mimibazar.sk/tanickask (12.4.2009, 23:17) |
mnam a aky je to tam salatik ten biely? | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Eva H. (Evitchka) ID 26145 (13.4.2009, 0:29) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Eva K. (evekei) ID 31604 (12.4.2009, 22:05) |
Evka, určite najbližšie vyskúšam, lososa milujem a tento receptík ma veru láka ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Eva H. (Evitchka) ID 26145 (12.4.2009, 22:14) |
Ahoj Evi..myslim, ze nebudes sklamana, potom daj vediet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Lucia H. (Luc2) ID 5741, mimibazar.sk/luc2 (12.4.2009, 21:49) |
Evka, tak toto vyzerá naozaj výborne. Lososa asi ako jedinú rybu ja môžem, tak vyskúšam ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Eva H. (Evitchka) ID 26145 (12.4.2009, 21:54) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |