
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
CHUŤOVKY |
Denisa S. (Samkasarinka) ID 21317 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) syrovo bryndzová roláda[ recept č. 12799 zo dňa 31.3.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 2x250 g tvrdého syru,2x250g bryndze, maslo, soľ, mletá červená paprika, 2 banány, 1/2 na dĺžku rozkrojenej uhorky POSTUP PRÍPRAVY Tvrdý syr dáme do dvoch sáčkov, uzavrieme a dáme variť do vriacej vody. Kým nám zmäkne syr, urobíme si plnku-zmiešame brundzu s maslom, soľou, červenou paprikou. Môžme dať aj spolu tú bryndzu, len na syr dáme len 1/2 a druhú 1/2 do druhej roláddy. Keď budeme mať syr mäkký (zabudla som sledovať čas, tak som skúšala, či je dosť mäkký na rozvaľkanie tak, že som vytiahla sáčok a keď mi trochu išlo zaboriť do syra prst, vybrala som ho) vybereme si len jeden, druhý ešte necháme vo vode, ale vypneme plameň. Rozvaľkáme, potrieme 1/2 plnky a položíme naň banán v celku a zrolujeme syr. Zabalíme do alobalu a dáme do chladničky. VYberieme druhý syr, rozvaľkáme, potrieme druhou polovicou plnky, uhorku rozkrojíme po dĺžke ešte na polovicu a poukladáme na syr, zrolujeme, dáme do alobalu a do chladničky. Môžme to papkať s tmavým rožkom alebo chlebíkom. Dobrú chuť. |