Lucia H. (Luc2) ID 5741 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)
Bryndzová nátierka s pórom ako ju robím ja
[ recept č. 12692 zo dňa 29.3.2009 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
250g plnotučnej bryndze, 2 lyžice Ramy, Flory prípadne klasického masla, mlieko podľa potreby /namiesto mlieka niekedy dávam pochúťkovú smotanu/, pór (veľkosť cibule), 1/2 kávovej lyžičky mletej papriky, mletá rasca
POSTUP PRÍPRAVY
Bryndzovú nátierku väčšinou robím s pórom, nakoľko mi príde taká jemnejšia ako s klasickou cibuľou .
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
![]()
...najprv nadrobno nasekám pór, pridám bryndzu, maslo, mlieko /prípadne pochúťkovú smotanu/, rascu a papriku a najemno pomixujem v mixéri... mlieko alebo pochúťkovú smotanu pridávam tak, aby som mala konzistenciu asi ako termix ... a je to hotovo
![]()
...pomazánku natrieme na chlebíky alebo rožky, posypeme zvyšným pokrájaným pórom...
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
mima f. (joja22) ID 83508 (25.4.2009, 20:04) |
juj taku mam radaaaaaaaaaaaa  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Jana C. (janica251) ID 82644 (29.3.2009, 20:31) |
tak takto isto robím i ja pomazánku, deti ju majú veľmi radi ale i ja  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | marika s. (majika) ID 25798, mimibazar.sk/majika (29.3.2009, 15:01) |
Zbožnujem už aby bola letna  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (29.3.2009, 14:55) |
milujem bryndzovu natierku vyskusam urcite aj s porom,mozno nebude az taka "drsna" na zaludok ako s cibulou  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |