. .. .. .. .. .. .
. .

Jablkové kolieska so škoricou - RECEPT 1265

Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633
.
mimibazar.sk/emka
Oblasť: Senec
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 13.8.2005
Naposledy: 12.12.2015 7:35
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 204
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 12
RECEPTY 496
NÁVODY 12

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 24 návštěvníkov)


Jablkové kolieska so škoricou


[ recept č. 1265 zo dňa  ]


Jablkové kolieska so škoricou


POTREBNÉ PRÍSADY

lístkové cesto v kocke * 4-5 jabĺk * škoricový cukor * hrozienka * práškový cukor * citrónová šťava * mastný papier * valček a veľká doska na vyvaľkanie cesta :-)

POSTUP PRÍPRAVY

Jednoduchý a hlavne rýchly recept na jablkové koláčiky.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


1. Nachystajte si jabĺčka a potrebný vercajch na nakrájanie tenkých plátkov jabĺk.


2. Ďalšia potrebná výbava je okrem lístkového cesta aj škoricový cukor, hrozienka, citrónová šťava a nakoniec aj práškový cukor na posypanie koláčikov.


3. Lístkové cesto vyvaľkajte na hrúbku asi 2-3 mm, na dosku použite trocha múky, aby sa cesto nelepilo. Kúpila som lístkové cesto v hrudke, vyvaľkané sa mi zdalo veľmi tenučké.


4. Väčšou guľatou formičkou vykrojte kolieska o veľkosti asi 8-9 cm.


5. Kolieska poukladajte na plech, použite mastný papier, inak sa Vám koláčiky prilepia.


6. Jabĺčka zbavte šupiek, nakrájajte na štvrtinky


7. ... a štvrtinky nakrájajte na tenké plátky.


8. Plátky jabĺk postrašte citrónovou šťavou a ideeee sa s nimi na cesto.


9. Ešte popichajte kolieska vidličkou.


10. Plátky jabĺk poukladajte na kolieska, ak máte kolieska väčšie ako 10cm, poukladajte ich dokola.


12. Posypte škoricovým cukrom,


13. postrašte hrozienkami a dajte upiecť pri teplote asi 200 stupňov na 20-25 minút.


14. Posypte práškovým cukrom a brúúúú chuť!!! Po koláčoch sa iba zapráši - bohužiaľ :-((((( Pravdepodobne nestihnú ani vychladnúť.



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Tvarohovo-vanilkový krém | Jablkové kolieska so škoricou | Jarný šalát s reďkovkou a cibuľkou >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Milica K. (margoa) ID 23592 (11.12.2009, 23:22)
(Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Martina P. (rikinka) ID 16490 (8.9.2008, 22:54)
http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=341018

(Y) (zajic) (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Slávka K. (slavenka) ID 760, mimibazar.sk/slavenka (16.3.2008, 18:18)
Ani ja som neodolala....a su ozaj vyborne.... :-) (L) (L) (L) (zajic) (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Kinga G. (KingaG) ID 19784 (2.3.2008, 13:10)
Moje obľúbenenééééééééééééééééé (clamp) (Y).
ODPOVEDAŤnahlásiť
Alexandra S. (alex777) ID 11992, mimibazar.sk/alex777 (15.10.2007, 21:05)
práve si na nich pochutnávame, mňam (jidlo). akurát tie hrozienka navrchu sa trošičku pripálili :-|, takže nabudúce to bude radšej bez hrozienok.
v každom prípade, ale vďaka za výborný a hlavne jednoduchý recept (Y).
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu