. .. .. .. .. .. .
. .

Bábovka z červeného vína - RECEPT 32208

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 81928 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Bábovka z červeného vína


[ recept č. 32208 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

Tento recept som dostala od jednej známej z Rakúska, máme ho veľmi radi, tak skúste aj vy. Budeme potrebovať: 250g Palmarínu (Heru, maslo), 250g prášk. cukru, 150g čokol. na varenie, 4 vajíčka, 250g hladkej múky, 1,5 dcl červeného vína, 2 kávové lyžičky prášku do pečiva, 2 káv. lyžičky kakaa, 1káv. lyžička mletej škorice

POSTUP PRÍPRAVY

Postup: Vymiešame palmarín s cukrom a žĺtkami do penista, pridáme rozpustenú čokoládu(v mikrovlnke alebo nad parou) ďalej pridáme 2 káv. lyž. kakaa, 1 kav. lyž. ml. škorice, práš. do pečiva zmiešame s múkou a postupne pridávame múku a prilievame červené víno. Nakoniec urobíme sneh s bielok a vmiešame ho do hmoty. Bábovkovú formu vymastíme olejom a vysypeme múkou, pečieme asi 1 hodinu pri teplote 180 stupňov celzia. Fotky som nestihla, lebo u nás nestačí ani vychladnúť. Prajem dobrú chuť.
<< Manželovi k 40 - ke | Bábovka z červeného vína | Moja tretia poťahovaná :-)) pre babinu k 88. narodkám >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Andrea P. (galanecka) ID 81928 (30.9.2010, 8:25)
Veľa ľudí sa čuduje, či tam nie je cítiť to víno, ale nie je, tá kombinácia je zvláštna, ale chutí výborne a s dobrou kávičkou no pohoda. Vôbec nie je suchá. S tými orechmi môže byť ešte viac zaujímavá skúsim ´ďakujem.
ODPOVEDAŤ
Veronika G. (veronika45) ID 20591 (29.9.2010, 16:40)
to je zaujimava kombinacia.... ako to chuti? je tam citit vino?
ODPOVEDAŤ
slavka b. (slawi75) ID 113183 (29.9.2010, 18:34)
Veronika vobec tam vino nie je citit,je to taka zaujimava kombinacia.Nie je to suche ako klasicka babovka no proste mnam mnam (pl)
ODPOVEDAŤ
Veronika G. (veronika45) ID 20591 (30.9.2010, 12:19)
tak ked budem mat doma cervene vinko tak skusim.... vypada to zaujimavo...... alkohol v jedle je uzasny.... (Y)
ODPOVEDAŤ
slavka b. (slawi75) ID 113183 (29.9.2010, 15:56)
Tiez som robievala babovku z cerveneho vina,ale davala som do nej posekanu coko a posekane oriesky.A tiez ju mam z AT.Teraz uz sme na bezlepkovej diete, tak som ju uz dlho nepiekla.Musim ju vyskusat z bezlepkovou mukou.Dik za pripomenutie.To verim,ze zmizne rychlo je to dobrotka (zajic) (pl) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu