
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Martina P. (Mata74) ID 9033 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Babovka z cerveneho vina[ recept č. 1261 zo dňa 9.4.2007 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1/4 l cerveneho vina, skorica, klinceky, 300 g Hery, 250 g cukru (krystal), 380 g polohrubej muky, 1 KL skorice, 1 KL kakaa, 4 vajicka, 1 prasok do peciva, 150 g struhanej cokolady POSTUP PRÍPRAVY kedze receptov na babovky nikdy nie je dost - pridavam dalsi, tato je vhodna na slavnostne chvile ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() vecer uvarte vino s 2 kuskami skorice a niekolkymi klincekmi a nechajte do rana vychladnut (skoricu aj klinceky nechajte luhovat)... ![]() vymiesajte heru s cukrom do peny.... ![]() postupne zaslahajte vajicka... ![]() pridajte lyzicku skorice a lyzicku kakaa.... ![]() postupne primiesajte striedavo muku..... ![]() nastruhanu cokoladu.... ![]() a cervene vino (bez skorice a klincekov).... a vsetko zlahka premiesajte.... ![]() cesto vylejte do pripravenej formy (kedze bola Velka noc cesto som dala do formy na baranka a este mi zvysilo na 3 male babovky) babovku pecte pri 170 stupnov cca 3/4 hodiny az hodinu, ku koncu znizime teplote na 150 a dopekame.... ![]() takto vyzera baranok z tohto cesta... ![]() ja som babovku iba pocukrovala, ale na tuto babovku ide aj poleva z cerveneho vina, ak by mal niekto zaujem napisem.... OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (18.9.2014, 16:08) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Jarmila C. (ciglanova) ID 9282 (10.4.2007, 13:39) |
Uz len kupit cervene vinko a mozem sa do nej pustit... prave ma napadlo, je jedno ake vinko... ci suche a tak... ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Martina P. (Mata74) ID 9033 (10.4.2007, 13:42) |
je to jedno ...drzim palce aby sa vydarila ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Jarmila C. (ciglanova) ID 9282 (9.4.2007, 21:01) |
Vyzera to super. Urcite ju vyskusam, tak by som aj poprosila ten recept na tu polevu... ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Martina P. (Mata74) ID 9033 (9.4.2007, 21:11) |
Jarka tu je: POLEVA: 200 g praskoveho cukru, stipka mletej skorice alebo mletych klincekov, niekolko lyzic cerveneho vina - vsetko spolu vymiesame na hladku, lesklu polevu. Poleva ma krasnu ruzovu farbu. Na tuto ruzovu polevu sa moze este nastruhat cokolada, alebo sa moze pofrkat roztopenou cokoladou. Babovka je naozaj vynikajuca! ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |