Postup je samozrejme zdokumentovaný obrázkami. :-)...">
končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
NÁTIERKY |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)Syrová nátierka s cesnakom a orechami[ recept č. 12479 zo dňa 23.3.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 balenie trojuholníkového syra (140 g) * 200 g nátierkového masla * 1 črievkový syr (100 g ) * 125 g tvarohu * 3-4 PL bieleho jogurtu * 3-4 strúčiky cesnaku * 6 PL nahrubo mletých vlašských orechov * (žerucha na ozdobenie) POSTUP PRÍPRAVY Táto nátierka má "šmrnc" vďaka orechom. Postup je samozrejme zdokumentovaný obrázkami. :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI 1. Do mixéra dáme ∆ syry, nátierkové maslo, črievkový syr, tvaroh a všetko spolu zmixujeme. 2. Masa bude dosť tuhá, tak pridáme biely jogurt a zase pustíme mixér na plné obrátky. 3. Keď je základ nátierky dostatočne premiešaný a hladký (ak je trošičku tekutejší, nevadí - po odležaní stuhne), pridáme pretlačený cesnak. Mixér zapneme naposledy, nech sa cesnak dobre zapracuje. Naposledy som dala 6 veľkých strúčikov cesnaku a to už bolo teda naozaj dosť. Ale nikto sa nesťažoval a nátierka doslova mizla pred očami. :-) 4. Nátierku preložíme do dózy, v ktorej bude ešte pár hodín odpočívať a pridáme nahrubo mleté vlašáky. 5. Keď nemáme veľa času, tak servírujeme v miske na stôl a papkáči sa sami obslúžia. 6. Keď sa chceme pohrať, tak chlebíky ponatierame sami a papkáči už len uchytajú chlebíky a chvália a chvália. :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (23.3.2009, 17:48) | |
Elenka, vyzerá to veľmi lákavo. Ja robievam podobnú, je to nátierka , ktorá je ozdobená vlašským orechom. http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=10871#diskuse |
|
ODPOVEDAŤ |
Elena Š. (*ela*) ID 4972 (27.3.2009, 10:02) | ||
Vidíš, nejako mi Tvoj receptoš unikol. Či je orech v nátierke alebo ako ozdoba - hlavne, že je. A v kombinácii s cesnakom - mňam! | ||
ODPOVEDAŤ |