Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
Celkom: 24 (zobrazuje sa 1-20) | 1, 2 ďalšie >> |
Danka M. (dnka) ID 60791 (4.5.2018, 17:06) |
lidí |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | magdaléna c. (megi118) ID 105517 (17.11.2013, 15:33) |
určite vyskúšam.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Lenka B. (ballou) ID 28541, mimibazar.sk/ballou (17.11.2013, 15:30) |
hmmm, možno skúsim..už som ich raz skúšala, ale podľa iného rcp a dopadla som ako poniektoré čo hodili komenty placaté, rozliate cesto na plechu no uvidíme to sú najobľúbenejšie, tak by sa patrilo  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
valeria u. (uchalova) ID 224160 (17.11.2013, 14:37) |
to je dobra mnamka.... |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
andrea m. (andinka001) ID 121409 (14.12.2012, 8:37) |
Pri akej teplote mam piect cesto? a ako budem vediet ci uz je upecene, ako dlho. Dakujem |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Marek V. (makki) ID 228715 (2.12.2012, 22:17) |
Vypadaju uzasne a asi aj perfektne chutia  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Zlata D. (zlatka512) ID 180974 (18.12.2011, 20:59) |
Idem ich robiť prvý krát. Dúfam že sa podaria. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Lívia Š. (Lilly16) ID 155095 (18.12.2011, 19:16) |
Elenka ten krem prosim ta mam totalne riedky .. uz ked som varila zlaty klas nie a nie zhustnut a do bodky tak isto som to robila ako pises ty ... mozno ked vychladne zhustne ale urcite nie tak aby som ho striekala na rozky ...rozky su uzasne tie sa vydarili ....  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Elena P. (myska040) ID 56658 (19.12.2011, 5:59) |
v kreme je vela vela tekutin , puding zo zlateho klasu uvarit cca z 300 ml mlieka , staci pridat trocha rumu ja davam pol deci a nie 2 dcl kavy ved to je len na vonu a potom vymixovat s herou nie helia tuk ten je mastny a umelinovy naajlepsie je maslo ale to je pridrahe , tak davam heru, ak mam krem prihusty , mozem zriedit a ak je riedky co sa ale nestane pri tejto davke mlieka do pudingu ja zahustujem susenym mliekom - Eligo..krasne sviatka..  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Zdenka S. (zdendula) ID 190247 (18.12.2011, 21:09) |
podľa mňa ma v recepte napísané veľa tekutin t.z. že pol litra mlieka a ešte aj dva deci kavy je veľa na 1 zlatý klas  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Andrea M. (oliva100) ID 193687 (31.3.2011, 22:06) |
Ahojte všetci. Ďakujem velmi pekne Elenke za skvelý prírastok do mojej kucháskej knižky. Parížske rožteky som už piekla a boli výborné, len sa tak po nich zaprášilo . Chválim a vrelo odporúčam každému...  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Marta K. (supermarta) ID 62155, mimibazar.sk/supermarta (11.9.2010, 14:43) |
krasne rozteky, tie neskutocne zboznujem  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
barbora P. (bara1010) ID 75087 (30.12.2008, 10:42) |
kuna mne to vobec nevysko neviem co je to za recept do riti cele sa mi roztiekli do jednej guče a este ked som ich pripravovala taq bola cela kuchyyna zaspinena ako pomoooooooooooooooooooc neviem co mam robit asik pojdu do kosa alebo ich od jedu vyhodim z okna  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Jana G. (jasas) ID 25917 (19.7.2008, 19:22) |
Rožteky boli úžasné, ale pre istotu som ich piekla na papieri. Všetkým vrelo odporúčam, celá rodina ma vychválila a to nás na oslave mojich promócií bolo 15! ďakujem za skvelý tip, určite ich budem robiť častejšie. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Maja I. (maya86) ID 29246 (31.3.2008, 15:10) |
tieto rožky milujem a mohla by som ich jesť od ráno do večera a od večera do rána  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Miriam F. (1mirela1) ID 12685, mimibazar.sk/1mirela1 (8.7.2007, 9:40) |
včera som ich skúšala a sú výborné. len sa mi lámali, keď som ich vyberala z plechu asi ich nabudúce nastriekam na papier...krém bol fajn, dobre sa striekal tak dúfam, že budú mať úspech aj na dnešnej oslave. určite ich však zaradím do svojho receptára.ďakujem za tip  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Elenka Š. (Ellenka) ID 18019 (8.7.2007, 12:22) |
no to som fakt rada, že sa podarili...neviem, preco sa vám lámali....ono...clovek tomu postupne pride na figle....potesili ste ma...pa pa |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Petra L. (jakarta) ID 9158 (23.6.2007, 8:03) |
Mne to akosi nevyslo . Cesto sa mi rozlialo, krem ostal riedky no a ja musim ponuknut dnesnej navsteve keksy . |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Elenka Š. (Ellenka) ID 18019 (24.6.2007, 10:41) |
Skuste radsej tento krem: 250 g masla, 200 g práš. cukru, 2 žĺtky, 200 ml čiernej kávy, 1 Zlatý klas Maslo s cukrom sa vymiešame do penista. uvaríme silnú čiernu kávu, precedíme ju a vo vlažnej rozmiešame jeden Zlatý klas a 2 źĺtky a uvaríme hustý puding. Keď vychladne zmiešame ho s pripraveným maslom. Inak som to stale ja len som sa musela preregistrovať.....a neviem prečo...  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Elenka Š. (Ellenka) ID 18019 (24.6.2007, 10:30) |
no to ma skutocne mrzi, ze sa vam to nepodarilo, sneh bol asi preslahany, alebo redsi. Na krem pisem radsej iny recept, ten sa urcite podari... Naozaj ma to mrzi, ze sa to nepodarilo, ja som s tym este nemala problem.... pa |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  | Petra L. (jakarta) ID 9158 (7.7.2007, 7:36) |
Vyskusam Elenka este raz tentoraz ten druhy krem a to mi vobec nevadi, ze rozteky nevysli aj tie placky, co mi ostali mali nesmierny uspech u mojej navstevy a ku boli eňo- ňuňo.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Elenka Š. (Elenita) ID 13923 (9.6.2007, 21:57) |
nie, nie je to nic zlozite, dakujem za pochvalu. Mam 22 a len zacinam sa ucim, pecenie ma velmi bavi, ale popri VS toho vela nestiham, tak len obcas...ale dakujem potešili ste ma, nie je to fakt nic zlozite.... |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Celkom: 24 (zobrazuje sa 1-20) | 1, 2 ďalšie >> |