končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
BRAVČOVÉ MÄSO |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 27 návštěvníkov)Rezne v oblakoch, alebo 2v1.[ recept č. 12455 zo dňa 22.3.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY Bravčové mäsko (krkovička, karé), zemiaky, hladká múka, pivo, vajce, olej, soľ. POSTUP PRÍPRAVY v obrázkovom postupe OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI Mäsko si narežeme na malé rezníky. Vyklepeme a posolíme. Pripravíme si uvedené suroviny. Budeme potrebovať asi toľko zemiakov. Nastrúhame na mixéri, alebo ručne. Pridáme jedno vajce a pohár piva. Pivko nám spraví peknú penu. Pridáme hladkú múku, trošku soli a vypracujeme hustejšie cestíčko. Pripravené rezníky obaľujeme v hladkej múke a potom v cestíčku a vyprážame v horúcom oleji. Ja som namočila mäsko do cesta a vyberala ho lyžičkou, aj s väčším množstvom cesta. Samozrejme, z oboch strán. Osvedčilo sa mi, že čím sú menšie, tým jednoduchšie sa obaľujú, z väčších kúskov chce totiž to cestíčko stiecť. Medzitým vypijeme pohár piva :-) Hotové rezne podávame so zemiakmi, ale najlepšie sú aj tak len tak do ruky. A ešte rada na záver: nerobte si cesto dopredu...zemiaky môžu sčernať a cesto zrednúť. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
magdaléna c. (megi118) ID 105517 (14.2.2013, 13:44) | |
zaujímavý receptík. | |
ODPOVEDAŤ |
Iveta S. (yvett) ID 11052 (7.5.2009, 8:29) | |
ODPOVEDAŤ |
Anna J. (Aldo) ID 47989, mimibazar.sk/aldo (7.5.2009, 7:19) | |
aby cesto nestekalo, treba mäso predtým zľahka ponoriť do hladkej múky | |
ODPOVEDAŤ |
Iveta V. (ivetkaaaaaa) ID 42687, mimibazar.sk/ivetkaaaaaa (6.5.2009, 22:52) | |
urcite vyskusam | |
ODPOVEDAŤ |
kristína s. (nigina) ID 32120 (24.3.2009, 15:45) | |
prečo sú to Rezne v oblakoch? Lebo ja toto poznám ako Černohorský rezeň. Jedli sme to v reštike, podávali ho so spústou kapustového šalátu. Iné nič, lebo veď ten zemiakový obal je dosť hrubý a celkom nahradil prílohu | |
ODPOVEDAŤ |
Ivana J. (Ambra) ID 12842 (26.3.2009, 13:28) | ||
toto nie je čiernohorský rezeň...ten sa obaľuje v mlieku s vajcom, múkou a zemiakmi - nejde doňho pivo a tuším, že ešte aj syr sa tam dáva na hotový...čiže je to trochu iné | ||
ODPOVEDAŤ |
Ladislav T. (TITI69) ID 88764 (24.3.2009, 15:27) | |
Je to jednoducho bajecne | |
ODPOVEDAŤ |
Ivana J. (Ambra) ID 12842 (26.3.2009, 13:25) | ||
veru je | ||
ODPOVEDAŤ |
ANNA P. (andula1964) ID 77481 (22.3.2009, 17:56) | |
Ak nechcete aby cesto stekalo z reznov,pred rym nech ich date do cestička,obalte ich zlahka v hladkej muke,pomaličky vysmazit,su super | |
ODPOVEDAŤ |
Ivana J. (Ambra) ID 12842 (22.3.2009, 18:36) | ||
pomohla som si rukami nohami ale možno som ich veľmi na tenko naklepala, alebo cesto bolo veľmi husté a ťažké fajné boli | ||
ODPOVEDAŤ |