. .. .. .. .. .. .
. .

Rezne v oblakoch, alebo 2v1. - RECEPT 12455

Ivana J. (Ambra) ID 12842
.
mimibazar.sk/ambra
Oblasť: Košice
Telefon: SKYPE: ambra.tomi
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 10.3.2007
Naposledy: 13.1.2022 17:05
Aktualizácia: 23.3.2019 18:32
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 334
RODINNÉ FOTOGRAFIE 36
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 4
RECEPTY 16
NÁVODY 0
PROSÍM, NEŽIADAJTE ODO MŇA VECI BEZ POŠTOVNÉHO!!! VIEME SA SAMOZREJME DOHODNÚŤ PRI VAČŠOM NÁKUPE, ALE NIE PRI VECI ZA 3€!!! ĎAKUJEM ZA POCHOPENIE!

BRAVČOVÉ MÄSO

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 27 návštěvníkov)


Rezne v oblakoch, alebo 2v1.


[ recept č. 12455 zo dňa  ]


Rezne v oblakoch, alebo 2v1.


POTREBNÉ PRÍSADY

Bravčové mäsko (krkovička, karé), zemiaky, hladká múka, pivo, vajce, olej, soľ.

POSTUP PRÍPRAVY

v obrázkovom postupe

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Mäsko si narežeme na malé rezníky.


Vyklepeme a posolíme.


Pripravíme si uvedené suroviny.


Budeme potrebovať asi toľko zemiakov.


Nastrúhame na mixéri, alebo ručne.


Pridáme jedno vajce a pohár piva.


Pivko nám spraví peknú penu.


Pridáme hladkú múku, trošku soli a vypracujeme hustejšie cestíčko.


Pripravené rezníky obaľujeme v hladkej múke a potom v cestíčku a vyprážame v horúcom oleji. Ja som namočila mäsko do cesta a vyberala ho lyžičkou, aj s väčším množstvom cesta.


Samozrejme, z oboch strán. Osvedčilo sa mi, že čím sú menšie, tým jednoduchšie sa obaľujú, z väčších kúskov chce totiž to cestíčko stiecť.


Medzitým vypijeme pohár piva :-)


Hotové rezne podávame so zemiakmi, ale najlepšie sú aj tak len tak do ruky.


A ešte rada na záver: nerobte si cesto dopredu...zemiaky môžu sčernať a cesto zrednúť.



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Prvé príkrmy - mesiac po mesiaci. | Rezne v oblakoch, alebo 2v1. | Lístkové pudingoše. >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
magdaléna c. (megi118) ID 105517 (14.2.2013, 13:44)
zaujímavý receptík. (clamp)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (7.5.2009, 8:29)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Anna J. (Aldo) ID 47989, mimibazar.sk/aldo (7.5.2009, 7:19)
aby cesto nestekalo, treba mäso predtým zľahka ponoriť do hladkej múky (L)
ODPOVEDAŤ
Iveta V. (ivetkaaaaaa) ID 42687, mimibazar.sk/ivetkaaaaaa (6.5.2009, 22:52)
(Y) (Y) (Y) (Y)urcite vyskusam (pl) (F) (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
kristína s. (nigina) ID 32120 (24.3.2009, 15:45)
prečo sú to Rezne v oblakoch? Lebo ja toto poznám ako Černohorský rezeň. Jedli sme to v reštike, podávali ho so spústou kapustového šalátu. Iné nič, lebo veď ten zemiakový obal je dosť hrubý a celkom nahradil prílohu (clamp)
ODPOVEDAŤ
Ivana J. (Ambra) ID 12842 (26.3.2009, 13:28)
toto nie je čiernohorský rezeň...ten sa obaľuje v mlieku s vajcom, múkou a zemiakmi - nejde doňho pivo a tuším, že ešte aj syr sa tam dáva na hotový...čiže je to trochu iné (jidlo) :-p :-p
ODPOVEDAŤ
Ladislav T. (TITI69) ID 88764 (24.3.2009, 15:27)
Je to jednoducho bajecne (clamp)
ODPOVEDAŤ
Ivana J. (Ambra) ID 12842 (26.3.2009, 13:25)
veru je (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
ANNA P. (andula1964) ID 77481 (22.3.2009, 17:56)
Ak nechcete aby cesto stekalo z reznov,pred rym nech ich date do cestička,obalte ich zlahka v hladkej muke,pomaličky vysmazit,su super (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Ivana J. (Ambra) ID 12842 (22.3.2009, 18:36)
(Y) (Y) (Y) pomohla som si rukami nohami ;-) ale možno som ich veľmi na tenko naklepala, alebo cesto bolo veľmi husté a ťažké :^) +o(fajné boli (zajic) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu