. .. .. .. .. .. .
. .

Kuracie prsia s kešu - RECEPT 12452

Miriam Š. (happyMia) ID 26271
.
Oblasť: Topoľčany
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 2.11.2007
Naposledy: 1.12.2021 23:27
Aktualizácia: 17.1.2016 22:00
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 11
RODINNÉ FOTOGRAFIE 10
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 59
NÁVODY 0

KURACIE MÄSO A HYDINA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)


Kuracie prsia s kešu


[ recept č. 12452 zo dňa  ]


Kuracie prsia s kešu


POTREBNÉ PRÍSADY

500 gr. kuracích pŕs, 2 PL sójovej omáčky,1,5 PL solamylu, 2 strúčky cesnaku, soľ, korenie, 250 ml smotany na varenie, 100 gr. créme fraiche(je to podobné ako kyslá smotana), 1/2 kocky hovädz. bujónu, 100 gr. kešu orieškov (ktoré si opražíme na suchej panvici)

POSTUP PRÍPRAVY

Kuracie prsia si nakrájame na rezančeky, osolíme, okoreníme, pridáme sójovú omáčku, solamyl a nakrájaný cesnak, prípadne trošku vína alebo vody a dáme min. na 1/2 - 1 hod. odležať. Najlepšie je, keď mäsko odleží do druhého dňa. Prípadne môže byť naložené v chladničke aj 2 dni.
Potom si mäsko orestujeme na 1PL masle, zo všetkých strán, pridáme cca 2 dcl vody a 1/2 bujónu, a podusíme 5minút. Mäsko je úplne mäkučké vďaka solamylu. Solamyl zahustí aj omáčku, takže už netreba zahusťovať. Ale ak by ste urobili viacej omáčky, tak ju ešte kľudne zahustite hl. múkou.
Nakoniec pridáme smotanu a creme fraich - myslím, že už aj Rama vyrába niečo podobné, volá sa to Crémefine /kyslý krém/
Ja som do toho dnes prvý krát pridala aj trošku rozmarínu,a vôbec to tomu neublížilo :-)

A nakoniec pridáme na sucho opražené kešu oriešky. Podávame s cestovinami. Ja navrch posýpam ešte opraženými mandľami, chutí to fantasticky. mňam.
Dobrú chuť.
<< KURA v SYRE | Kuracie prsia s kešu | Pečený bôčik s kapustou a zemiakovými knedľami >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu