. .. .. .. .. .. .
. .

Pšenový nákyp - RECEPT 12054

Zuzana D. (avanka) ID 14337
.
Oblasť: Senica
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 6.4.2007
Naposledy: 12.2.2025 15:07
Aktualizácia: 7.3.2011 21:52
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 78
RODINNÉ FOTOGRAFIE 164
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 24
NÁVODY 0

SLADKÉ JEDLÁ

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


Pšenový nákyp


[ recept č. 12054 zo dňa  ]


Pšenový nákyp


POTREBNÉ PRÍSADY

120 g pšena 300ml mlieka 200ml vody stipka soli 200g zmesi semienok, hrozienok a burizonov 2 vajicka cukor med tvaroh jablka

POSTUP PRÍPRAVY

Postup pri obrazkoch

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Pseno dame do hrnca a 2 krat po sebe sparime horucou vodou a zlejeme


Zalejeme 300ml mlieka a20ml vody, pridame stipku soli a za obcasneho miesania varime pod pokrievkou 10 minut


Do este teplej, ale nie horucej zmesi vmiesame med podla chuti, zmes hrozienok, semienok a burizonov (tieto byt nemusia, mozete si to pozmenit pridanim orechov ), 2 cele vajcia, kto chce moze dat zvlast zltka a vyslahany sneh, rozdiel vsak nie je skoro ziadny


Vymastime a struhankou si vysypeme misu z jenskeho skla a navrstvime tam polovicu zmesi... Uhladime a na to dame vrstvu tvarohu vymiesaneho s cukrom


Na tvaroh poukladame jablka a rozprestrieme zvysok psenovej zmesi


dame zapiect do truby vyhriatej na 200 st. asi na 30-40 minut, kym nie je povrch zlatavy


Podavame teple i studene, s kompotom alebo len pocukrovane. my sme to dnes mali s kopcekom nesladenej slahacky Dobru chut



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Moja prvotina z marcipanom z pravych mandli | Pšenový nákyp | Torta pre Lukaška k 1. narodeninkám >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (23.8.2013, 15:50)
(Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
jana k. (janka425) ID 45490 (23.8.2013, 14:04)
Ahoj idem to vyskušať použity je asi jemny tvaroh,skušala si aj z hrudkoveho,ktory sa Ti viac pozdava?diki jana
ODPOVEDAŤnahlásiť
Milica K. (margoa) ID 23592 (14.1.2010, 20:56)
(Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zuzana D. (avanka) ID 14337 (15.1.2010, 22:10)
Milicka, si mi ho pripomenula, prave som rozmyslala, co varit ;-) ;-) ;-)zajtra bude na obed :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zuzana D. (avanka) ID 14337 (17.3.2009, 9:45)
Jani, urcite neolutujes ;-)potom napis, ako vam chutil :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Jana H. (Saudi) ID 41401 (12.3.2009, 12:33)
no najblizsie idem na to (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zuzana D. (avanka) ID 14337 (11.3.2009, 20:15)
A aj je vyborny, mame ho radsej ako ryzovy :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Daniela B. (Danielka) ID 79976 (11.3.2009, 17:08)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu