
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Alžbeta K. (betyna8) ID 43155 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Pita /arabský chlebík/[ recept č. 11833 zo dňa 4.3.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Včera som piekla arabský chlebík podľa tohto receptu,no cesto som si dala robiť do domácej pekárničky. Vodu treba prilievať postupne aby bolo cesto tak akurát. Vrelo odporúčam,chlebík je úžastný a s kuracím gyrosom chutil mňamkovo.Povrch chlebíka som pred podávanim potrela cesnak+olivový olej. POSTUP PRÍPRAVY http://www.cuketka.cz/?p=262 OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (9.3.2009, 10:01) |
Dnes sa ho chystam robit ,tak mi drzte palčeky... ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Alžbeta Š. (betyna8) ID 43155, mimibazar.sk/betyna8 (9.3.2009, 11:07) |
Ak budeš postupovať podľa odporúčaní v recepte,iste sa podarí ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Iveta P. (narcis26) ID 42855, mimibazar.sk/narcis26 (5.3.2009, 16:57) |
Alžbetka, ďaaakujem že si sem dala link na tento úžasný chlebííík ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Alžbeta Š. (betyna8) ID 43155, mimibazar.sk/betyna8 (9.3.2009, 8:47) |
Ivetka som rada,že sa ti chlebik vydaril,na fotke je krasny....my sme si tiež pochutnali a iste ho budem často piecť ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Jana C. (Naja) ID 3566, mimibazar.sk/najaa (4.3.2009, 9:30) |
Jeeee ja som si vcera tiez pozerala tu stranku ze reku dnes upeciem. ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Alžbeta Š. (betyna8) ID 43155, mimibazar.sk/betyna8 (4.3.2009, 11:05) |
Kazdopadne treba prilievat vodu postupne,lebo ja som ju tam dala celu a potom som dosypavala muku lebo sa lepilo.Treba nechat dobre nakysnut a aj po rozvalkani aspon tych 10-15 min.Moje boli tak 4-5 mm hrube.Rura musi byt riadne vyhriata a plech vlozit najnizsie ako sa da.Pred tym som skusala iny recept,kde odporucali piect na najvyssom mieste a vobec mi nenafukli.Verim,ze sa ti tieto podaria. ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Jana C. (Naja) ID 3566, mimibazar.sk/najaa (4.3.2009, 15:22) | |
Dakujem,este prosim ta na akom stupni si to piekla?Ja mam teplovzdusku tak neviem ci mozem aj na tom,alebo len na obycke. | |||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Alžbeta Š. (betyna8) ID 43155, mimibazar.sk/betyna8 (5.3.2009, 8:24) | ||
Myslim,že môzes aj na teplovzdušnej.Ja mam klasicku plynovu a tam som to mala tak na 3/4 vykon, takze pri nejakych cca 220C, no predhrievala som ju asi 20 min. | ||||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Mária K. (ja-majka) ID 9694 (5.3.2009, 17:08) | |||
piekla som ho dnes tiež , nafúkol sa krásne , ale treba ho piecť dlhšie ako 4min , bol biely, takže takých 8min na 250 elektrická trúba ![]() ![]() |
||||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Alžbeta Š. (betyna8) ID 43155, mimibazar.sk/betyna8 (9.3.2009, 9:20) | ||||
No ano, každa piecka pečie ináč,to si treba odsledovať. No sme šokovnejšie ako autor receptu,tomu sa podaril chlebik až na treti pokus ![]() ![]() ![]() |
||||||
ODPOVEDAŤnahlásiť |