Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
Kornélia C. (ARTWOOD) ID 2571 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |
Este jedna otazocka
[ recept č. 11811 zo dňa 3.3.2009 ] PRO INSPIRACI
POTREBNÉ PRÍSADY
Potrebujem malu formicku na tortu, ale vsetky su iba bez klipsni na otvaranie, ako sa potom z tej formy vybera ten korpus, aby sa neposkodil. Je mi jasne ze na spodok dam papier a na kraje co?? mam to natriet mslom, potom mi vpadne asi stred, alebo staci len obrezat nozom, mate skusenosti??? |
Katarína S. (Bugi) ID 3109 (18.7.2010, 22:22) |
Este som zabudla na jednu dolezitu vec. Pravidelne kazde rano nalacno pijem cerstve zeleninove stavy a asi po hodine ranajkujem. Nechcem sa toho vzdat, len neviem, ci sa to da kombinovat s rastlinnym dnom,dakujem za odpoved, Katka. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Anna S. (hormon) ID 19368, mimibazar.sk/hormon (4.3.2009, 7:18) |
z papiera na pečenie si spravím pásik a dám ho po obvode formy, na boky , po upečení krásne vypadne vonku sama  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Eva T. (Evulqa) ID 33802 (3.3.2009, 19:58) |
ja či mám teflonovú, alebo obyčajnú formu, oblejem formu studenou vodou a dám na spodok papier , po upečení nechám trochu vychladnúť, kraje sa uvolnia a pekne vyberiem piškotu keď som boky mastila a vysypávala múkou, cesto sa pri pečení zo začiatku dvíhalo, potom sa prilepilo o múku a tak sa mi stávalo, že sa stred dvihol a kraje boli nízke  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 (3.3.2009, 17:05) |
ja formy vystriekavam olejom spreji...netreba ani vysypávať.... |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Martina M. (Tinuša) ID 10023 (3.3.2009, 15:35) |
staci vymastit tukom, vysypat mukou a upecene zabalit do mokrej handry... pekne to pojde vyklopit  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Gabriela H. (gajafe) ID 58189 (3.3.2009, 15:28) |
Ahoj, kraje stačí obrezať nožom. Ak je forma teflonová, väčšinou sa to po čiastočnom vychladnutí oddeľuje samé. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Jana Botošová (Tomat) ID 9275 (3.3.2009, 19:32) |
Súhlasím s Gabrielou,na 100 percent! Stačí dať ba spodok papier na pečenie,po upečení vybrať z rúry nechať 10 minut vo forme vychladnúť a jemne nožom prejsť cez boky,krásne sa oddelí cesto od formy....  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  |  | Kornélia C. (ARTWOOD) ID 2571, mimibazar.sk/cony (4.3.2009, 15:46) |
Super dakujem dievcata, tak idem kupit tu malu formu.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |