
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
RYBY A DARY MORA |
Katarína P. (mamušík) ID 37209 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Pangas na cesnaku ,masle a víne[ recept č. 11790 zo dňa 2.3.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY pangas jedno balenie(750g) , ozajstné maslo , veľa cesnaku , veľa petržlenovej vňate , soľ , čierne mleté korenie , gril korenie , biele víno POSTUP PRÍPRAVY Pangasa najprv nasolíme ,okoreníme /trochu/ a poprášime jemne gril korením, je jedno akým môžme použiť aj korenie na ryby.Pangasa necháme trochu postáť. Na panvici si necháme rozpustiť maslo ,nasypeme naň cesnak nakrájaný na plátky a položíme naň pangasa. Vrch pangasa bohato posypeme posekanou petržlenovou vňaťou a necháme ho opekať do zlatova .Asi po 5 min.otočíme a tiež opečieme. Ak je treba maslo pridáme podľa potreby. Potom vyberieme na tanier a do zvyšného výpeku prilejeme asi 2-3 polievkové lyžice bieleho vína ,necháme chvíľu prevrieť kým sa alkohol nevyparí. Vzniknutou šťavou polejeme pangasa priamo na tanier.Nemusíte sa báť ,že vám po dlhom opekaní cesnak zhorkne,práve naopak na masle dostane veľmi príjemnú orieškovú chuť. Podávame najlepšie s opekanými zemiakmi. Tento recet je veľmi rýchly a naozaj V Y N I K A J Ú C I. Moja rodina ho zbožňuje, vyskúšajte a dáte mi za pravdu ,iný už ani robiť nebudete :-))) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() ingrediencie na prípravu ![]() takto je už nasolený,jemne okorenený a trochu posypaný gril korením ![]() Tu už je na masle posypaný cesnak a práve vkladám pangasa. Naraz tam dávam vždy toľko kúskov koľko sa zmestí na panvicu. ![]() Posypeme vrch bohato petžlenovou vňaťou a opekáme do zlatova s každej strany. ![]() Do výpeku prilejeme biele víno a trochu povaríme. ![]() Šťavu nalejeme na opečeného pangasa. ![]() A je to hotové môžme si pochutnať. Mňááám teraz som ho robila a aj tak mi tečú naň slinky :-))) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
![]() | Janka T. (takaJanka) ID 29118 (1.1.2010, 23:14) |
fantastické ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Katarína P. (mamušík) ID 37209 (3.1.2010, 20:45) |
No super ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Katarína P. (mamušík) ID 37209 (1.4.2009, 18:15) |
som potešená ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Jana C. (Xsenova) ID 84702 (31.3.2009, 10:35) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Zuzana G. (Zuzug) ID 38180 (27.3.2009, 15:05) |
Mnam mnam a este raz mnam. Obed sa vydaril podla tohoto receptu uplne skvele, urcite ho budem robit castejsie. Ja som k tomu spravila zemiakovu kasu a bola to tiez skvela kombinacia. ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Katarína P. (mamušík) ID 37209 (27.3.2009, 17:22) |
V postate je jedno aká je príloha ,hlavná je ryba a ta je božská . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Miroslava P. (Sisko) ID 18120, mimibazar.sk/sisko (6.3.2009, 15:17) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Katarína P. (mamušík) ID 37209 (6.3.2009, 17:27) |
So veľmi potešená ,že chutilo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |