. .. .. .. .. .. .
. .

Dvojfarebné nugátové pralinky - RECEPT 11746

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

CUKROVINKY

ID 31604 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)


Dvojfarebné nugátové pralinky


[ recept č. 11746 zo dňa  ]


Dvojfarebné nugátové pralinky


POTREBNÉ PRÍSADY

nugát (kupovaný alebo vyrobený doma - návod na výrobu nájdete v mojich receptoch) * biela čokoládová poleva * neslané posekané pistáciové oriešky

POSTUP PRÍPRAVY

Tieto guľky mali na oslave asi najväčší úspech. Tak asi na nich niečo bude...:))

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Z nugátovej masy odtŕhajte kúsky a vyformujte z nich guličky. Dajte ich na 30min. do chladničky.
Guľky krátko namáčajte do bielej čokoládovej polevy (musí byť dostatočne hustá, aby dobre prekryla ich čokoládovú farbu), uložte na papier na pečenie - ľahko pôjdu z neho odstrániť, posypte ich neslanými pistáciami a nechajte stuhnúť.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Perníkový koláč | Dvojfarebné nugátové pralinky | Pudingový zákusok >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (24.11.2010, 20:02)
tie môžu byť výýýýýýýýýýborné (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Eva K. (evekei) ID 31604 (27.11.2010, 19:16)
Veruže sú Ivetka (zajic) (zajic) (zajic) mňam, mňam...zase sa ich chystám robiť k vianociam (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Barbora G. (Barbinka641566) ID 19948 (24.11.2010, 18:57)
evka prosim ta ako si robila polevu ze ju mas taku hustu? :-)
ODPOVEDAŤ
Eva K. (evekei) ID 31604 (27.11.2010, 19:14)
Barborka použila som kvalitnú polevu z Nemecka. Je to poleva, ktorú používaju francúzski cukrári - veľmi kvalitná, je to tzv. "couverture" S našou polevou sa nedá moc porovnávať, veľký rozdiel poznať na chuti aj vzhľade. Ak náhodou budeš mať cestu do Nemecka alebo Rakúska, tak kukni v obchodoch... (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Barbora G. (Barbinka641566) ID 19948 (29.11.2010, 21:26)
(Y) dakujem :-)
najskor asi pojdem do rakuska na trhy tak kuknem v potravinach (Y)
ODPOVEDAŤ
beata l. (kjhgf) ID 118277 (21.12.2009, 16:30)
Tak dnes som vyskúšala aj nugát, robila som ho z mandlí, a už sú na svete aj guľky. Nugát mi veľmi chutí, a prekvapila ma plná orieškovo čokoládová chuť, ktorá sa nedá porovnať s kupovaným nugátom, ktorý mi príde dosť mastný. PS. už sa neviem dočkať kedy vyskúšame vianočnú štólu podľa tvojho receptu, ktorá už vyše 2 týždňov čaka v špajzi. Pekné sviatky a ďakujem za vela podnetných receptov. (andel) (stromecek) (stromecek) (stromecek) (andel)
ODPOVEDAŤ
Eva K. (evekei) ID 31604 (21.12.2009, 20:38)
Beátka výborná správička od teba (Y) (Y) (Y) a nugátik sa podaril? supeeeer, mám radosť, lebo niektoré kočky na MMB mali s ním problém...ale vidím, že ty si to bravúrne zvládla a vieš oceniť aj pravú chuť orieškov a čokolády v tomto domácom nugátiku. Som zvedavá čo povieš aj na štólu :-) nám doma veľmi chutí, tak dúfam, že splní očakávania aj u vás doma. ďakujem za milý komentárik a prajem krásne vianoce (banky) (darecek) (stromecek) (L)
ODPOVEDAŤ
Anka H. (ankahaj) ID 12354 (2.3.2009, 9:26)
:-$Krasne a jednoduche (L) (L) (L) (F)
ODPOVEDAŤ
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (1.3.2009, 21:10)
aj ja chceeeeeem (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Emilia D. (filmuska) ID 25200 (1.3.2009, 21:03)
mna by len zaujimalo kde predavaju nesolene pistacie 8o| 8o| 8o|
ODPOVEDAŤ
Eva K. (evekei) ID 31604 (1.3.2009, 21:07)
Filmuška, ja som ich kúpila v Nemecku. Tam také veci majú takmer v každých potravinách. Viem, aj mňa hnevá ako slabo je zásobený slovenský trh... :-@ Ak by som ich dakde na Slovensku objavila, dám vedieť. (L)
ODPOVEDAŤ
Vierka F. (Viky76) ID 72941 (1.3.2009, 19:56)
Mňamko Evka, pošli mi ich..... No asi si ich budem musieť urobiť čo? *-) (clamp)Krásne :-) (Y)
ODPOVEDAŤ
Eva K. (evekei) ID 31604 (1.3.2009, 20:09)
Vierka, aj by som poslala, ale neprežili do dnešného večera - pojedli sa ako prvé (zajic) Ale príprava nie je až taká veda, ak budeš mať troška času, tak vyskúšaj... (L) (F)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (1.3.2009, 18:04)
mnam, dalsi super receptik (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Eva K. (evekei) ID 31604 (1.3.2009, 18:39)
Ďakujem Aďka (L)
ODPOVEDAŤ
Milka -. (mimianka) ID 84111 (1.3.2009, 17:59)
kráaasne (Y) (Y) a sa to perfektné hodí ako darček niekomu na meniny alebo i narodeniny (clamp)
ODPOVEDAŤ
Eva K. (evekei) ID 31604 (1.3.2009, 18:40)
Áno, Milka, je to krásny darček. Namiesto kupovania bonboniéry - vyrobiť ju vlastnoručne a darovať. :-) (hello)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu