
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Slávka Š. (slavina) ID 5115 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Kurča a la Stela[ recept č. 1170 zo dňa 18.3.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY Celé kurča,soľ,cibuľa,olivový olej,paprika,citrón,cukor,voda,maslo. POSTUP PRÍPRAVY Kurča po umytí celé vysušiť (aj z vnútra),vnútro kuraťa potrieť soľou a dnu vložiť celú cibuľu.Prikryté kurča nechajte dusiť 10 minút vo vopred vyhriatej trúbe.Pripravte si do menšej misky teplú vodu,cukor,štipku červenej papriky,nastrúhanú citrónovú kôru,dobre premiešajte,kým sa cukor nerozpustí a pridajte ešte olivový olej.Do druhej misky si pripravte rozpustené maslo.Po 10 minútach kurča odkryte a každých 5 minút potierajte pripravenou zmesou,ktorú budete striedať s rozpusteným maslom.Kurča nepodlievame.Po pol hodine kurča obráťte a pokračujte v pečení a potieraní.Pečieme cca 1 hodinu-podľa veľkosti kuraťa.Po dopečení vyberte cibuľu,nakrájajte a podávajte,ako prílohu s bielým chlebom. Dobrú chuť! |