
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
HUBY |
Miriam B. (miriam11) ID 3686 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Hlivový guláš[ recept č. 11594 zo dňa 26.2.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY Potrebujeme: cca 1/2 kg hlív, 3 menšie zemiaky, mletú červ.papriku, cibuľu, olej, čierne korenie, solčanku s morskou soľou (al.vegetu), na vylepšenie môže byť aj 1 čerstvá zelená paprika a 1 kápia Na halušky: 1 vajce polohrubú múku POSTUP PRÍPRAVY Ako na to: Pokrájanú cibuľu opražíme na oleji do sklovita, pridáme ml.červenú papriku a nakrájané hlivy, podlejeme vodou. Dusíme. Keď máme čerstvú papriku a kápiu, pridáme nakrajané na rezance. Cca po 15 minútach pridáme očistené nakrájané zemiaky. Medzitým do misky rozbijeme vajíčko a pridáme toľko múky, aby vzniklo vláčne cesto. Keď zemiaky zmäknú (nie úplne-asi po 5 min.varenia) cez dierkové sitko nahádžeme priamo do gulášu halušky a premiešame. Po cca 3 minútach je guláš hotový. Ochutíme čiernym korením, solčankou, kto má rád pikantné môže pridať chilli papričku, alebo feferónku. |
Ľubica B. (tanita15) ID 152690 (16.2.2013, 13:54) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Jana D. (BEATE) ID 7569, mimibazar.sk/beate1 (9.4.2010, 12:06) |
super jedlo,ukladám si receptík...... ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |