
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Zuzana K. (Nini1) ID 7361 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Špargľový guláš[ recept č. 1155 zo dňa 14.3.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY Špargľa 2-3 ks Cibula červená paprika čierne korenie, horčica, cesnak, majoránka zemiaky POSTUP PRÍPRAVY Na oleji speníme na drobno pokrájanú cibuľu (2-3 ks), červenú papriku, čierne korenie, pridáme očistenú špargľu, ktorú sme pokrájali asi na 2 cm kúsky, očistené a na kocky pokrájané zemiaky, zalejeme vodou a necháme zovrieť. Potom pridáme podľa chuti soľ, bujón alebo vegetu, môžeme pridať kocku MAGGI "gulášová šťava", paradajkový pretlak alebo pikant, 1-2 čaj. lyžičky horčice a varíme domäkka. Nakoniec guláš dochutíme cesnakom a majoránkou. Podávame ho s chlebom, alebo ho môžeme zahustiť zátrepkou z vody a múky (príp. použijeme kukuričný, či zemiakový škrob) a podávať s knedľou. Namiesto vody na zátrepku môžeme použiť šľahačkovú alebo pochúťkovú smotanu |
Adriana J. (Aďuša) ID 9722 (26.3.2007, 11:53) |
ja ta vyskusam na 100% lebo moj brat donesie s talianska ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Zuzana L. (zuzanabed) ID 4955, mimibazar.sk/zuzanabed (15.3.2007, 12:51) |
Vyzerá to zaujímavo. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |