. .. .. .. .. .. .
. .

Naozaj nadýchaná bublanina - RECEPT 11474

Zuzana Ž. (Zoozana) ID 21196
Oblasť: Dunajská Streda
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 30.8.2007
Naposledy: 25.10.2015 19:43
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 45
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 2
NÁVODY 0

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)


Naozaj nadýchaná bublanina


[ recept č. 11474 zo dňa  ]


Naozaj nadýchaná bublanina


POTREBNÉ PRÍSADY

6 vajec, 2 dcl oleja, 2 dcl vody, 1/2 kg cukru, 1/2 kg hrubej múky, 1 prášok do pečiva,

POSTUP PRÍPRAVY

Milé žienky, ak ste doteraz márne hľadali recept na naozaj nadýchanú, ľahkú a vysokú bublaninu, vyskúšajte tento recept.

Žĺtka s cukrom vymiešame do penista. Potom postupne pridávame olej a vodu. Keď to máme pekne vymiešané do hladkej hmoty pridáme múku a prášok do pečiva.
Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh a ručne primiešame do cesta.
Cesto vylejeme do olejom vytretého a múkou vysypaného plechu a pridáme ovocie podľa chuti. Či už čerstvé alebo kompótové.
Pečieme asi 20 - 25 minút na 180 stupňoch.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


žĺtka vymiešame s cukrom


takto do penista


postupne počas miešania prilievame olej a neskôr aj vodu, kým nám nevznikne takáto hladká hmota


sneh ručne primiešame do cesta


cesto vylejeme na plech


a posypeme ovocím. v tomto prípade to bola rebarbora so škoricovým cukrom


potom už len upečieme, nakrájame a papáme



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
Naozaj nadýchaná bublanina | Mandľové sucháre >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Barbora G. (Barbinka641566) ID 19948 (18.6.2009, 13:36)
Ahojte, tak so cez víkend vyskúšala túto úžasnú bublanina.

Čaute Jana (Y)
ODPOVEDAŤ
Katarína M. (76katrin) ID 7296, mimibazar.sk/76katrin (1.6.2009, 14:17)
Cukru je akurat (K) (K) a celá bublaninka je úžasná.Krásne "vybehla" a je super nadýchaná a sladká tiež akurát. ďakujeme za recept. (L) (L) (L) (clamp) (clamp) (clamp) katarina
ODPOVEDAŤ
beata s. (kristina82) ID 47078 (23.2.2009, 11:55)
nie je toho cukru nejak vela?
ODPOVEDAŤ
Zuzana Ž. (Zoozana) ID 21196 (28.6.2009, 14:39)
toto je povodny recept. Ja osobne davam menej cukru. Asi 300 g a uplne to staci.
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu