. .. .. .. .. .. .
. .

Syrové toliare - RECEPT 1136

Adriana B. (adina) ID 2754
.
Oblasť: Nové M. nad Váhom
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 8.3.2006
Naposledy: 18.3.2025 20:42
Aktualizácia: 27.8.2014 21:24
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 195
RODINNÉ FOTOGRAFIE 3
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 12
NÁVODY 0

CHUŤOVKY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)


Syrové toliare


[ recept č. 1136 zo dňa  ]


Syrové toliare


POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 500g hladkej múky, 1 HERA, 1 kyslá smotana (2dl), 2 KL soli, 1/2 bal.pášku.do pečiva
Krém: 1HERA, 300g strúh. EIDAMU


POSTUP PRÍPRAVY

tento receptík mi dala moja najlepšia susedka, tak som ho dnes vyskúšala a veru toliariky mali úspech aj u nás, sú chutné a môžete ich ešte všelijako dotvoriť - sesamovým semienkom, rascou, makom, či cesnakom, jak je libo :o)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Vypracujeme cesto z uvedených prísad


rozdelíme na 4 časti


každú na tenko rozvaľkáme a potrieme štvrťkou krému


krém sme pripravili zmiešaním hery so syrom


Zrolujeme...


môžeme potrieť aj vajíčkom, zabalíme do alobalu a dáme na noc do chladničky, aby dobre stuhli...


na druhý deň pokrájame na tenké kolieska (pol centimetra), dáme na plech, môžeme ich posypať ako som spomínala sesamom, rascou...ale nemusíme. Pečieme pri 200stupňoch asi 7-10 minút.Nemôžu byť úplne do zlata - vtedy sa vysušia- teda aspoň mne sa 1.plech moc nepodaril :o) :o(


dobrý šmak :o)
výborné k vínku



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Kokosový ježko | Syrové toliare | Vyprážané kuracie kúsky so zemiakmi a kôprovou majonézou >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Michaela S. (mszaboova) ID 19731 (30.3.2009, 15:11)
Mne sa zdali velmi mastne po tych 8-10 minutach pecenia. ale kedze z tejto davky mame 4 "valceky" tak som ostatne piekla 15-18 minut, tuk sa vyskvaril, schrumkaveli a viac vynikla chut syra. Takze prva davka toliarikov nam nechutila, ale potom v pohode. A je toho dost aj pre vacsiu navstevu. Dalsia dobra vec: V chladnicke vydrzia "valceky" aj niekolko dni a mozete si napiect cerstve ked treba.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Adriana J. (Aďuša) ID 9722 (26.3.2007, 11:59)
vyskusam to a vezera to dobre sa uz na to tesim :-$ |:o) (child8) (child9) (child10) (child4) (child3)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Eleonóra K. (deniseee) ID 1443, mimibazar.sk/deniseee (17.3.2007, 0:43)
Su super, dnes som ich robila, a nemali chybu. Dakujem za super recept (Y) (PL)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Adriana B. (adina) ID 2754 (18.3.2007, 20:17)
som rada, že chutili :-)
ono tých receptov pre návštevy nikdy nie je dosť, však (C) (D) (^)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Deni T. (fufik) ID 1652, mimibazar.sk/fufik (15.3.2007, 22:01)
Aďka tieto toliariky som práve jedla v pondelok.Kolegyňa nám ich priniesla nech okoštujeme.Sú fakt dobré a keď si dáš k tomu ešte (D) hmmmmmmm eňo-ňuňo :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
ODPOVEDAŤnahlásiť
Adriana B. (adina) ID 2754 (16.3.2007, 21:14)
(PL) (D).......... :-) (Y)................. 8-| .......... :-D :-D :-D
ODPOVEDAŤnahlásiť
Anna H. (aňa) ID 545, mimibazar.sk/ana (15.3.2007, 21:57)
Ahoj, chystám sa na ne zajtra, len sa pre istotu spýtam, tá Hera jedna ide do cesta a druhá do plnky ?Dakujem *-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Adriana B. (adina) ID 2754 (16.3.2007, 21:12)
ahoj , prepáč Ani asi píšem neskoro :-$
Hera ide jedna do cesta a jedna do plnky
ODPOVEDAŤnahlásiť
Anna H. (aňa) ID 545, mimibazar.sk/ana (upravené 17.3.2007, 18:23)
Ahoj, dakujem, vieš ja som sa len bála, ze budu dosť tukové, ale hádam sa dám do toho, určite su výborné. :-P No práve som ich dokončila sú naozaj vyborné.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu