. .. .. .. .. .. .
. .

Syrové toliare - RECEPT 1136

Adriana B. (adina) ID 2754
.
Oblasť: Nové M. nad Váhom
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 8.3.2006
Naposledy: 16.7.2021 8:17
Aktualizácia: 27.8.2014 21:24
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 195
RODINNÉ FOTOGRAFIE 3
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 12
NÁVODY 0

CHUŤOVKY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)


Syrové toliare


[ recept č. 1136 zo dňa  ]


Syrové toliare


POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 500g hladkej múky, 1 HERA, 1 kyslá smotana (2dl), 2 KL soli, 1/2 bal.pášku.do pečiva
Krém: 1HERA, 300g strúh. EIDAMU


POSTUP PRÍPRAVY

tento receptík mi dala moja najlepšia susedka, tak som ho dnes vyskúšala a veru toliariky mali úspech aj u nás, sú chutné a môžete ich ešte všelijako dotvoriť - sesamovým semienkom, rascou, makom, či cesnakom, jak je libo :o)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Vypracujeme cesto z uvedených prísad


rozdelíme na 4 časti


každú na tenko rozvaľkáme a potrieme štvrťkou krému


krém sme pripravili zmiešaním hery so syrom


Zrolujeme...


môžeme potrieť aj vajíčkom, zabalíme do alobalu a dáme na noc do chladničky, aby dobre stuhli...


na druhý deň pokrájame na tenké kolieska (pol centimetra), dáme na plech, môžeme ich posypať ako som spomínala sesamom, rascou...ale nemusíme. Pečieme pri 200stupňoch asi 7-10 minút.Nemôžu byť úplne do zlata - vtedy sa vysušia- teda aspoň mne sa 1.plech moc nepodaril :o) :o(


dobrý šmak :o)
výborné k vínku



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Kokosový ježko | Syrové toliare | Vyprážané kuracie kúsky so zemiakmi a kôprovou majonézou >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Michaela S. (mszaboova) ID 19731 (30.3.2009, 15:11)
Mne sa zdali velmi mastne po tych 8-10 minutach pecenia. ale kedze z tejto davky mame 4 "valceky" tak som ostatne piekla 15-18 minut, tuk sa vyskvaril, schrumkaveli a viac vynikla chut syra. Takze prva davka toliarikov nam nechutila, ale potom v pohode. A je toho dost aj pre vacsiu navstevu. Dalsia dobra vec: V chladnicke vydrzia "valceky" aj niekolko dni a mozete si napiect cerstve ked treba.
ODPOVEDAŤ
Adriana J. (Aďuša) ID 9722 (26.3.2007, 11:59)
vyskusam to a vezera to dobre sa uz na to tesim :-$ |:o) (child8) (child9) (child10) (child4) (child3)
ODPOVEDAŤ
Eleonóra K. (deniseee) ID 1443, mimibazar.sk/deniseee (17.3.2007, 0:43)
Su super, dnes som ich robila, a nemali chybu. Dakujem za super recept (Y) (PL)
ODPOVEDAŤ
Adriana B. (adina) ID 2754 (18.3.2007, 20:17)
som rada, že chutili :-)
ono tých receptov pre návštevy nikdy nie je dosť, však (C) (D) (^)
ODPOVEDAŤ
Deni T. (fufik) ID 1652, mimibazar.sk/fufik (15.3.2007, 22:01)
Aďka tieto toliariky som práve jedla v pondelok.Kolegyňa nám ich priniesla nech okoštujeme.Sú fakt dobré a keď si dáš k tomu ešte (D) hmmmmmmm eňo-ňuňo :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
ODPOVEDAŤ
Adriana B. (adina) ID 2754 (16.3.2007, 21:14)
(PL) (D).......... :-) (Y)................. 8-| .......... :-D :-D :-D
ODPOVEDAŤ
Anna H. (aňa) ID 545, mimibazar.sk/ana (15.3.2007, 21:57)
Ahoj, chystám sa na ne zajtra, len sa pre istotu spýtam, tá Hera jedna ide do cesta a druhá do plnky ?Dakujem *-)
ODPOVEDAŤ
Adriana B. (adina) ID 2754 (16.3.2007, 21:12)
ahoj , prepáč Ani asi píšem neskoro :-$
Hera ide jedna do cesta a jedna do plnky
ODPOVEDAŤ
Anna H. (aňa) ID 545, mimibazar.sk/ana (upravené 17.3.2007, 18:23)
Ahoj, dakujem, vieš ja som sa len bála, ze budu dosť tukové, ale hádam sa dám do toho, určite su výborné. :-P No práve som ich dokončila sú naozaj vyborné.
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu