. .. .. .. .. .. .
. .

Rýchly medový krémeš - RECEPT 11339

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 519 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Rýchly medový krémeš


[ recept č. 11339 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

Medové pláty (napr. z Tesca) 800ml mlieka, 2 zlaté klasy, 2 vanilkové cukre, 2 PL hladkej múky 150g práškového cukru, 120g masla, 120g hery, 400ml šľahačkovej smotany, 2 stužovače šľahačky

POSTUP PRÍPRAVY

1. Z mlieka, vanilkového cukru, zlatého klasu a múky uvaríme za stáleho miešania hustý puding, necháme vychladnúť. V druhej miske do hladka vymiešame maslo, heru a práškový cukor , pridáme vychladnutý puding a vymiešame na hladký krém, ktorý natrieme rovnomerne na dva ( zo 4 kúpených medových plátov).
2. Smotanu vyšľaháme do tuha so stužovačom a natrieme na krém ( rovnomrerne na oba natreté pláty).
3. Na šľahačku položíme ďalší plát. Necháme to odstáť, najlepšie do ďalšieho dňa, pocukrujeme a nakrájame na väčšie kocky.
DOBRÚ CHUŤ
<< HRUŠKOVÝ KOLÁČ SO ŠKORICOU | Rýchly medový krémeš | Makové trojuholníčky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu