
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
DOMÁCE PEKÁRNE |
Iveta P. (ivetpm) ID 80819 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Kapustník[ recept č. 11138 zo dňa 13.2.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 500 g hl. alebo polhrub. múky, 1 dcl oleja, 2 čaj. lyžičky soli, 2 čaj. lyžičky rasce, 3 dcl mlieka, 25 g droždia, 1 čaj. lyžička cukru, 2 hrste kyslej kapusty, 3 strúčiky cesnaku, POSTUP PRÍPRAVY Pripravíme si z mlieka, cukru a droždia kvások, ktorý necháme vykysnúť asi 15 min..Múku preosejeme, pridáme soľ, rascu, olej a vykysnutý kvások. Zamiesime a pred koncom miesenia pridáme kyslú kapustu, ktorú si trochu ohrejeme v MR. Necháme kysnúť asi 1 hod..Po vykysnutí preložíme na naolejovaný plech a necháme opäť podkysnúť asi 20 min..Posolíme, posypeme rascou a dáme piecť pri teplote 190 stupňov na 20 minút. Po 20 minútach po vyberieme a potrieme rozpučeným cesnakom, ktorý si rozmiešame s trochou oleja a soli. Dáme opäť do rúry ešte na 10 minút, aby nám cesnak pekne sčervenel. Vytiahneme, necháme vychladnúť a môžme podávať. Dobrú chuť. Recept preložený z Múčniky-poháre. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() Vymiesené cesto ![]() Vykysnutý kapustník na plechu, ![]() Kapustník po 20 minútach pečenia potretý cesnakom. ![]() Upečený kapustník. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
![]() | alena k. (pajo) ID 9224 (4.3.2009, 23:09) |
Ako chutil? ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Iveta P. (ivetpm) ID 80819 (8.3.2009, 9:42) |
U nás doma chutí všetkým iba takýto, dokonca keď ho robím, musím poslať zopár kúskov aj mojej 12 ročnej netere, tej veľmi chutí. Vyskúšaj a uvidíš. ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |