Irena W. (irmuska) ID 105511 (10.8.2011, 9:00) |
ďakujem za pripomenutie aj som si pochutila aj zaspomínala na detstvo keď na výletoch a stanovačkách bolo toto jedlo naše obľúbené  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (12.8.2011, 19:32) |
som rada, ze som pripomenula pekne chvilky  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Anna K. (Nana39) ID 105364 (5.8.2011, 22:08) |
Táto fazuľa sa dá aj zasterilizovať., a máte zásobu aj na zimu, len sa nezahusťuje. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (12.8.2011, 19:33) |
vyborny, prakticky napad. ja sa uz roky chystam zasterilizovat Mexicku fazulu, co mam v receptoch, ale nejak sa mi nikdy nepodarilo uvarit dostatocne mnozstvo  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Marta M. (marta1979) ID 104721 (6.7.2011, 20:35) |
Janíčku,dakujem za recept,veľmi sme si pochutili  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (12.7.2011, 8:38) |
za malicko, Martuska. som rada,ze chutilo  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Eva S. (Evita 76) ID 18507 (10.1.2011, 11:49) |
Varíme a veľmi nám chutí.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (10.1.2011, 11:17) |
som rada, ze si sa inspirovala, Ivka. co sa tyka prac.postupu, tiez ho menim ako sa mi hodi juj,ale vydarilo sa ti skvele, az si mi pripomenula, ze sme tuto fazulku uz davno nemali, bodlo by zase uvarit  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Anna J. (Aldo) ID 47989, mimibazar.sk/aldo (19.6.2010, 15:53) |
ja robím troška inak: na masti opražím cibuľku, pridám pokrájané párky, troška spolu orestujem, a dávam konzervu fazule v rajčiakovej omáčke+kupovaný hustý pretlak, aj trošička kečupu, korenie, vegetu a trochu cesnakového prášku, výsledný efekt ten istý, len ja mám iné poradie pridávania ingrediencií  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (19.6.2010, 18:16) |
no vidis,ty to mas rychlejsie len mne nejak tie fazule v paradajkovej omacke nechutia, su prilis makke,take zvlastne, ja radsej takto podomacky ale v pripade casovej tiesne by som urcite skusila,takze vdaka za tip, budem pamatat PS furt plati nikdy nehovor nikdy, aj pri mexickej fazuli som dlho odolavala pouzit konzervovu fazulu,ale ked som raz zabudla namocit fazulu, utekala som kupit konzervu a bolo fajne  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  |  | Anna J. (Aldo) ID 47989, mimibazar.sk/aldo (19.6.2010, 20:46) |
veď presne o to ide, že keĎ potrebujem rýchlo niečo pod zub, je to za 15 min. hotové, tak niekedy skús, uvidíš, ako bude chutiť, keď nie,vrátiš sa k svojej verzii.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (19.6.2010, 18:14) |
dakujem |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (18.3.2010, 20:54) |
no nechala by som sa pozvat. my sme 2 dni jedli mexicku fazulu, skus aj to,ked mate radi paradajkove fazuloviny, je skvela  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Anna K. (klaymanova) ID 50952 (18.3.2010, 20:17) |
janik dnes som uvarila mojmu mužičkovy za plny hrniec lebo on by sa v tom kupal len mam to pred nim volať klasikou-trenčiansky parok receptik poznačeny a dam si ho aj medzi svoje ak smiem  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (18.3.2010, 20:53) |
super, Anicka, som velmi rada,ze chuti a jasne,ze smies  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Anna K. (klaymanova) ID 50952 (18.3.2010, 20:17) |
janik dnes som uvarila mojmu mužičkovy za plny hrniec lebo on by sa v tom kupal len mam to pred nim volať klasikou-trenčiansky parok receptik poznačeny a dam si ho aj medzi svoje ak smiem  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Veronika S. (veronicka1901) ID 15530 (9.7.2009, 10:25) |
Tak toto varim aj ja, len s malou obmenou. A do omacky este pridavam nadrobno pokrajanu cerstvu papriku. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (10.7.2009, 10:11) |
veronika, okrem tej papriky este nejaka zmena? kludne daj tip,rada vyskusam  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Renáta C. (gucz) ID 51988 (9.7.2009, 10:16) |
mňam, akurát som ju dovarila, fakt odporúčam. Je to šikovná mňamka, použila som veľkú bielu fazuľu z konzervy a hotové to bolo raz dva  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (10.7.2009, 10:11) |
super,tesim sa,ze chutilo  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (7.2.2009, 9:49) |
babule,opravila som v recepte zmienku o tom mlieku a solamyle.... odporucam to tam dat, urobi dost. a takisto som prisla na to,ze na druhy den chuti este lepsie  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Ivana M. (ivula*) ID 14871 (6.2.2009, 10:02) |
Aj ja varím radšej domácu, fajné žrádielko... Len potom tie vetry...  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (6.2.2009, 10:15) |
ale vsak treba obcas aj crevka prevetrat,ne?  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Iveta P. (narcis26) ID 42855, mimibazar.sk/narcis26 (5.2.2009, 19:56) |
Tak toto si pamätám, mama mi to kupovala v konzerve, stráááášne som to mala rada určite vyskúšam pripraviť doma už sa tešíííím asi aj hneď zajtra vyzerá to že doma mám všetko  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Mirka M. (Myrca) ID 22115 (5.2.2009, 15:28) |
Niečo podobné robím aj ja, ale z fazule v konzerve http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2941&user=22115 je to rýchlejšie ale aj toto každopádne vyzerá dobre  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (5.2.2009, 15:30) |
noooo,vyzera to fakt dobre vyskusam niekedy,ale ja radsej uvarim "domace", ked mozem, nie som moc zvyknuta na konzervy. mamka nas jednoznacne rozmaznala na domacej strave  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |