. .. .. .. .. .. .
. .

Liaty medovník - RECEPT 10730

Silvia K. (silviakov) ID 45553
.
Oblasť: Prešov
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 7.5.2008
Naposledy: 21.1.2015 12:21
Aktualizácia: 30.7.2010 20:35
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 22
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 55
NÁVODY 0

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Liaty medovník


[ recept č. 10730 zo dňa  ]


Liaty medovník


POTREBNÉ PRÍSADY

500 g hladkej múky, 1 vajce, 7 PL oleja, 1 vrecko kypriaceho prášku do medovníka, 250 ml mlieka, 1 PL medu, 250 g cukru, rôzne druhy sušeného ovocia, vlašské alebo lieskové orechy- to je pôvodný recept, no ja som trocha improvizovala- mala som len 300 g hladkej múky a keďže som nemala ani orechy, ani sušené ovocie, použila som teda mrazené jahody, ktoré som obalila v cukre

POSTUP PRÍPRAVY

V PC nachádzam foto dobrôt, ktoré som robila ešte pred Vianocami.......




Do misky preosejeme hladkú múku, pridáme vajce, olej a kypriaci prášok. Mlieko mierne zohrejeme a rozpustíme v ňom med a cukor. Všetko spolu zmiešame a ručným šlahačom vyšľaháme hustejšie cesto, do ktorého pridáme pokrájané sušené ovocie a orechy. Takto pripravené cesto vylejeme do vymastených a múkou vysypaných srnčích chrbátov. Ak chceme na prípravu použiť plech, vyšľahané cesto naň rovnomerne rozlejeme a nožíkom predkreslíme štvorce, ktoré vyzdobíme sušeným ovocím, upečieme pri teplote 200°C . - moje cesto samozrejme také husté nebolo, piekla som ho na plechu a nie vo formách, na záver som ho poliala čokoládovou polevou.........


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


....upečený...


.......a poliaty čokoládovou polevou.....Je veeeľmi dobručkýý



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Jablkovo- pudingový koláč z lístkového cesta | Liaty medovník | Sladké hrianky s ovocím- typ na sladké (nielen) raňajky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu