
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
MÚČNIKY, POHÁRE |
Silvia K. (silviakov) ID 45553 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Liaty medovník[ recept č. 10730 zo dňa 29.1.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 500 g hladkej múky, 1 vajce, 7 PL oleja, 1 vrecko kypriaceho prášku do medovníka, 250 ml mlieka, 1 PL medu, 250 g cukru, rôzne druhy sušeného ovocia, vlašské alebo lieskové orechy- to je pôvodný recept, no ja som trocha improvizovala- mala som len 300 g hladkej múky a keďže som nemala ani orechy, ani sušené ovocie, použila som teda mrazené jahody, ktoré som obalila v cukre POSTUP PRÍPRAVY V PC nachádzam foto dobrôt, ktoré som robila ešte pred Vianocami....... Do misky preosejeme hladkú múku, pridáme vajce, olej a kypriaci prášok. Mlieko mierne zohrejeme a rozpustíme v ňom med a cukor. Všetko spolu zmiešame a ručným šlahačom vyšľaháme hustejšie cesto, do ktorého pridáme pokrájané sušené ovocie a orechy. Takto pripravené cesto vylejeme do vymastených a múkou vysypaných srnčích chrbátov. Ak chceme na prípravu použiť plech, vyšľahané cesto naň rovnomerne rozlejeme a nožíkom predkreslíme štvorce, ktoré vyzdobíme sušeným ovocím, upečieme pri teplote 200°C . - moje cesto samozrejme také husté nebolo, piekla som ho na plechu a nie vo formách, na záver som ho poliala čokoládovou polevou......... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |