. .. .. .. .. .. .
. .

Dánsky hrniec - RECEPT 10719

Martina P. (rikinka) ID 16490
.
Oblasť: Spišská Nová Ves
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 20.5.2007
Naposledy: 28.5.2021 20:29
Aktualizácia: 23.10.2012 12:30
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 155
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 19
RECEPTY 141
NÁVODY 0

BRAVČOVÉ MÄSO

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


Dánsky hrniec


[ recept č. 10719 zo dňa  ]


Dánsky hrniec


POTREBNÉ PRÍSADY

**500g póru, **olej **bravčové /kuracie.../mäsko/-ja som mala 7-8ks **250g šampiňónov **3 paradajky **smotana na varenie **100g tvrdého syra **korenie /soľ, vegeta, mletá červená paprika, mleté čierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

v obrázkoch...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


očistený a pokrájaný pór varíme 10 minút v osolenej vode,


šampiňóny si taktiež nakrájame na plátky...


... uvarený pór necháme odkvapkať a poukladáme na dno zapekacej misy, kde sme predtým naliali olej


mäsko si okoreníme a prudko opečieme na oleji.... v recepte boli uvedené kotlety.... no hanbim sa aj priznať, pretože ja som doteraz kotlety v obchode vôbec nepýtala... neviem, aké je to mäso!!! Ja som dala karé a myslím, že hocaké mäsko tu môže ísť...


spolu s plátkami šampiňónov ich dáme na pórový základ


obložíme kolieskami /mesiačikami/ paradajky a prichutíme vegetou,


zalejeme smotanou


posypeme syrom


a dáme do rúry zapiecť. Keďže som mala ja zapekaciu misu obsadenú, dala som mäsko na plech a prikryla alobalom...


... takto to vyzeralo po 15-20 min. pečenia pod alobalom, ktorý som odobrala


a takéto som vytiahla z rúry po ďalších 15 min. dopekania. Dobrú chuť !



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Ovocné rezy so želatínou | Dánsky hrniec | Pampúšiky s pudingom >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (13.2.2009, 12:21)
Martinka, tak toto vyzerá zaujímavo. :-) :-) :-) Musím vyskúšať. (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (rikinka) ID 16490 (13.2.2009, 12:30)
Ahoj Zlatka. Skús, ja som to našla tuším v NČ pre ženy, skúsila a chutilo nám to :-)
(flower)
ODPOVEDAŤ
Iveta J. (ivka70) ID 4253 (30.1.2009, 22:32)
kotleta je rezeň z karé al. krkovičky, rebierko ...takze si sa trafila

inak kotlety mozu byt bravcove, telacie :))
ODPOVEDAŤ
Martina P. (rikinka) ID 16490 (31.1.2009, 13:43)
;-) ;-) Ivka, ja som to slovo dosiaľ vôbec neužívala a v podstate som sa ani toľko neryla v receptoch, ako teraz, takže samozrejme, že som sa s tým slovom málo stretala :-)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu