
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
CHUŤOVKY |
Gabriela P. (helvetia) ID 13483 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Rozpeceny encian alebo plesnivec[ recept č. 10695 zo dňa 28.1.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 2 kolecka syra s bielou plesnou na povrchu pozdlzne rozkrojene, rozotrety cesnak , olivy bez kostok, kapary - nemusia byt, 1 rozdrvena chilly papricka, bazalka - najlepsie cerstva, no moze byt aj susena, olej, papier na pecenie, cerstvy alebo opeceny chlieb POSTUP PRÍPRAVY Rozdrvime olivy, kapary, cesnak, chilly, bazalku, vmiesame do oleja. Na plech rozlozime papier na pecenie, na papier ulozime syr reznou stranou hore a pokvapkame cesnakovym olejom. Pod rozohriatym grilom rozpekame 2-3 minuty dozlata. Podavame s cerstvym alebo opecenym chlebom. Ziskame 4 porcie. Mnam! |
Zuzana Č. (ZuzulienkaC) ID 30772, mimibazar.sk/zuzulienkac (28.1.2009, 18:01) |
tu rozdrvenu zmes dame pod alebo nad encian? za/rozpekame to spolu? ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Gabriela P. (helvetia) ID 13483, mimibazar.sk/helvetia (29.1.2009, 10:25) |
nad encian, a zapekame to spolu, je to vyborne... | ||
ODPOVEDAŤnahlásiť |