
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Gabriela P. (helvetia) ID 13483 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Pecene bravcove medailoniky s bryndzovou omackou[ recept č. 10690 zo dňa 28.1.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 600g bravcoveho kare 200g bryndzovej omacky Liptov gril korenie sol olej na opekanie POSTUP PRÍPRAVY Bravcove kare nakrajame na platky, osolime, okorenime a opecieme z oboch stran na rozohriatom oleji. Prepecene vyberieme na tanier. Bryndzovu omacku Liptov(kupite v kazdom dobrom obchode v kelimku) zohrejeme na panvici alebo v mikrovlnej rure podla navodu na obale. Na zaver polejeme pecene maso zohriatou bryndzovou omackou. Podavame s opecenymi zemiakmi. Je to nase oblubene rychle jedlo, je velmi chutne. |