
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Martina M. (mataalex) ID 27652 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Parížske kocky[ recept č. 10672 zo dňa 27.1.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY CESTO: 440 ml muky, 200ml práškového cukru, 110ml oleja, 220ml mlieka, 3lyž. kakao, 1 prášok do pečiva, 3 vajíčka KREM:400ml smotany na šlahanie 33%, 2 čokolady Ľadové gaštany, čokolada Margot na postruhanie POSTUP PRÍPRAVY Všetky suroviny na cesto zmiešame a vymiešame na hladke cesto, ktoré vylejeme na plech a dáme piecť. Smotanu dame do hrnca zohrievať a do teplej nalameme ľadove gaštany a asi minutu povaríme. necháme poriadne vychladnuť môže byť v chladničke aj do druhého dňa a potom mixérom šlaháme asi 5minut na najvyšších otáčkach. Smotanový krém dáme na vychladnutý korpus a postruhame čokoládu Margot. |